Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Krku

Austrijanac smrtno stradao na planinarskoj stazi

\'hitnapomoc_Arhiv VL_Crn_220\'
Arhiva VL
05.07.2011.
u 15:03

Djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Krk nakon pokušaja reanimacije oko 20 sati konstatirali su smrt ozlijeđenog 57-godišnjaka

Jučer oko 19 sati krčki su policajci dobili dojavu da je na planinarskoj stazi nedaleko od Baške stradao 57-godišnji državljanin Austrije. Muškarac je pronađen teško ozlijeđen nedaleko od planinarske staze na brdu Lubinin, na predjelu zvanom „Počivalo“. Djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Krk nakon pokušaja reanimacije oko 20 sati konstatirali su smrt ozlijeđenog 57-godišnjaka. Policija utvrđuje sve okolnosti događaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije