Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz

Ante Đuzel: Transparent "Vratite ukradeno" naručio je SDP!

đuzel ante
Arhiva VL
25.10.2011.
u 15:38

Hadezeovci tvrde da je performans trojice ili petorice nezadovoljnih zasjenio veliki događaj, otvaranje polivaletne koncertne dvorane Glazbene škole.

Mislim da je transparent s porukom "Vratite ukradeno" naručio SDP, kazao je na tiskovnoj konferenciji dalmatinskog HDZ-a Ante Đuzel, gradonačelnik Imotskog. Ante Sanader, župan i ujedno prvi čovjek Splitsko-dalmatinskog HDZ-a, Ante Đuzel, gradonačelnik Imotskog, i Josip Lešina, načelnik Runovića, nezadovoljni su medijskim izvješćivanjem s jučerašnjeg posjeta premijerke Jadranke Kosor Imotskom.

– Zasjenjen je jedan lijep događaj, otvaranje koncertne dvorane u Glazbenoj školi porukom kojoj je dana primarna važnost. Imoćanima važan događaj pao je u sjenu zbog jednog transparenta kakvih ima na svakom koraku – rekao je župan Ante Sanader.

– Izražavam žaljenje što je naručeni natpis tri dečka zasjenio polivalentnu dvoranu Glazbene škole. To nije smjelo privući toliku pozornost medija.  U sjeni je ostalo sve ono što su Vlada i premijerke napravile. Predsjednicu Vlade u Imotskom su s cvijećem dočekale radnice Trimota. S Vladom RH postigli smo neke sporazume, idemo i u projekt kaznionice – istaknuo je Đuzel najavljujući oporavak imotskog gospodarstva.

– Imotski nije grad slučaj. U imotskoj krajini događaju se i pozitivne stvari. Performans trojice ili petorice nezadovoljnika sve je zasjenio. Ne bježimo od toga, ali ta djeca iz Glazbene škole, i osnovne i srednje, ostvaruju vrhunske rezultate. Nije im dana dužna pozornost. Gostovanje predsjednice Vlade nije bio stranački skup, u Imotski je Jadranka Kosor došla kao premijerka – naglasio je Josip Lešina.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
15:54 25.10.2011.

\"S Vladom RH postigli smo neke sporazume, idemo i u projekt kaznionice\" --- Ah, čuveni projekt \"Iz Vlade u kaznionicu\".

Avatar pupoljak
pupoljak
16:10 25.10.2011.

Pa zar nije predsjednik Josipović prije tjedan dana otvorio glazbenu školu? Zašto otvarati već otvoreno?

NP
Npr19
16:21 25.10.2011.

Sada privedite i SDP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije