Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imotski

A. Đuzel: Josipović i Vlada ostavili su Imoćane na milost i nemilost

ante đuzel
Ivana Ivanović/PIXSELL
08.02.2012.
u 17:30

Žalosno je s čim su došli u Imotski, s pet-šest lopata s kojima ne mogu očistiti ni dva metra ispred sebe. Nismo mi tražili da vojska dođe pa da se mi gledamo, već da vojska dođe sa strojevima. Ovdje, naime, trebaju teški strojevi.

Ante Đuzel, gradonačelnik Imotskog, koji je kao i većina gradova u Dalmatinskoj Zagori ostao zameten u snijegu, prozvao je predsjednika Ivu Josipovića te Vladu RH. U žestokom intervjuu za Radio Imotski, Đuzel se na Josipovića obrušio zbog njegove izjave da je cijeli sustav zakazao, i to na svim razinama, kao i zbog prozivke za lošu organizaciju. 

– On se nije dobro organizirao, Vlada RH nije se dobro organizirala. Ostavili su narod ovdje sam na milost i nemilost sa svojim strojevima, sa svojim ljudima, počeo je Đuzel prozivajući dalje Vladu jer nitko od njezinih predstavnika nije posjetio Imotski.

– Trebao je netko posjetiti grad i vidjeti koji su problemi. Država mora brinuti o svim građanima RH – smatra Đuzel.

Imotski gradonačelnik imao je i primjedbi na pomoć koju su uputile i država i Zagreb.

– Žalosno je s čim su došli u Imotski, s pet-šest lopata s kojima ne mogu očistiti ni dva metra ispred sebe. Nismo mi tražili da vojska dođe pa da se mi gledamo, već da vojska dođe sa strojevima. Ovdje, naime, trebaju teški strojevi.

Komentara 71

HS
Hrvatski sin
18:07 08.02.2012.

a kaj misliš zakaj nisu došli,pa imoćani ne glasaju za crvendače.

Avatar alien79
alien79
18:14 08.02.2012.

A koja vojska i koji strojevi?

LO
Louie
18:22 08.02.2012.

Prvi na redu za pomoc su crveni titovci, srbi i cigani tek ako ima vremena onda su na redu Hrvati.Niste znali da su Hrvati -manjina- u nasoj lijepoj Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije