Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terme Tuhelj

U mjesecu zdravlja i rekreacije aktivnosti za vraćanje u fit formu

Terme Tuhelj
Foto: PR FOTO
1/6
25.04.2016.
u 15:16

U travnju, mjesecu zdravlja i rekreacije, Terme Tuhelj svojim gostima omogućavaju odmor, ali i vraćanje tijela i duha u formu nakon zime

Terme Tuhelj u travnju su pripremile brojne aktivnosti te posebnu ugostiteljsku ponudu, a zadnjeg je travanjskog vikenda organiziran Selfness vikend s besplatnim radionicama.

U SPAeVITA centru različiti wellness tretmani pružaju ugodu, oslobađaju od stresa i pomažu u uspostavljanju unutarnjeg balansa. Tretman za stopala “Hod po oblacima” u sat vremena balansira rad svih unutarnjih organa, a nakon tretmana intenzivno se izbacuje višak vode iz organizma jer djeluje detoksifikacijski.

Foto: PR FOTO

U Svijetu sauna gosti mogu isprobati besplatan šećerni piling. Na Vodenom planetu očekuje ih “Anđeoski dodir vode”, tretman koji objedinjuje reiki, refleksoterapiju stopala, jogu, akupresuru i shiatsu tehniku. Mogu se isprobati i posebne vježbe u vodi za jačanje tonusa mišića, uz nadzor fizioterapeuta, dok su subotom dostupni besplatni satovi ronjenja. Vježbati se može i na noćnim kupanjima subotom od 20 sati, a uz vježbe koje pomažu u skidanju viška kilograma ćete se i zabaviti, za što su zaduženi SPArty iznenađenja s DJ-evima i bogatim programom.

Novost je da uz kartu za kupanje možete kušati posebnu ponudu restorana Dvorac Mihanović uz 20 posto popusta. U ostalim objektima potražite hranu i piće označenu simbolom jabuke, što jamči da ste odabrali zdrav i nutritivno vrijedan obrok.

Foto: PR FOTO

>>Kamo za Praznik rada?

>>Mjesec žena u Termama Tuhelj

Komentara 1

KK
katka-kr
19:28 25.04.2016.

odmor za tijelo i dusu :) lijepo je tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije