Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JuniorMasterChef

Slatke priče iz Velike Jabuke

new york
19.08.2016.
u 08:00

Antonio Vekić, najmlađi kolumnist, amaterski glumac, gurman i istraživač u maminoj kuhinji, ovaj nam je put umjesto recepta poslao putopis iz New Yorka

" Halooo! Pozdravljam vas u jednoj malo drukčijoj formi. Donosim vam priču iz New Yorka. Ovog puta neću vam napisati recept za slastice, nego ću vam opisati što sam sve fino kušao na putovanju. Vaaau, kakvo je to putovanje bilo! Grad poznat i kao Velika Jabuka bio je tek jedna od destinacija na putovanju moje obitelji u SAD jer smo posjetili i Washington i Philadelphiju ..." 

   Nije baš istina,  napisao nam je Antonio, kako se u Americi jede loše i da svi žive na brzoj hrani. Ni na jednom od putovanja nisam kušao tako dobru hranu kao na ovom, a naročito slastice. Znate, u New Yorku ima sve što je čovjek izmislio, i sve najbolje od toga. U mom gurmanskom pohodu na Veliku Jabuku pomogli su mi dragi prijatelji i domaćini Anna i Michael. Bez njih ovo putovanje ne bi bio toliko sjajno. Hvala, Anna, hvala, Michael! Do skora, kada vam pripremam cronut, na cro način.     
Više o Antonievim gastro avanturama i pričama iz Velike Jabuke u subotu, u novom broju najslađeg magazina, Slano&Slatko , u subotu, uz Večernji list

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije