Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorili sezonu

Poznati Hrvati u austrijskom Nassfeldu: Odličan je osjećaj biti s prijateljima na ovom skijalištu

Poznati Hrvati u Nassfeldu
Foto: Instagram
1/4
15.12.2015.
u 10:31

Redatelj i glumac Miran Kurspahić, modna dizajnerica Diana Viljevac, modne dizajnerice koje stoje iza modnog branda Boudoir Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević te koreograf, glumac, pjevač, redatelj Igor Barberić već su prvog dana otkrili čari najvećeg skijališta u Koruškoj.

Nassfeld, jedno od najboljih austrijskih skijališta za rekreativce, profesionalce i skijaše početnike na samo 260 kilometara od Zagreba, a već prvog dana oduševilo je brojne poznate Hrvate, ali i druge goste iz Hrvatske i regije koji svakodnevno pristižu upravo tu.

Redatelj i glumac Miran Kurspahić, modna dizajnerica Diana Viljevac, modne dizajnerice koje stoje iza modnog branda Boudoir Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević te koreograf, glumac, pjevač, redatelj Igor Barberić već su prvog dana otkrili čari najvećeg skijališta u Koruškoj.

"Nismo skijašice, prvi puta stale smo na skije i osjećaj je nevjerojatan. Odmah na početku velika nam je čast što smo ovosezonske ambasadorice poznatog austrijskog skijališta Nassfeld. Priznajemo, pozitivna trema bila je prisutna cijelo vrijeme, a još više kada je Nes Sportswear odlučio napraviti posebna odijela samo za nas. Od samog početka rentanja opreme do prvog sata s instruktorom. Bile smo skeptične je li zbilja moguće naučiti u 3 dana dobro skijati kako su oni i obećali, ali kako sada stvari stoje očito je itekako moguće." izjavile su Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, modni dizajnerski dvojac Boudoir.

Poznati hrvatski umjetnici, Miran Kurspahić, Diana Viljevac, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević i Igor Barberić ovog otvaranja imat će priliku iskoristiti preko 30 žičara i preko 110km skijaških staza koje se svakog dana rade na novo.

"Uzbuđenje me pratilo od Zagreba, priznajem. Sve mi je bilo novo. Od same činjenice da me u Nassfeldu žele do toga da sam sa svojim prijateljima zbilja tu. Martina, Morana, Miran, Igor i ja pripremali smo se mjesecima i zbilja smo sretni što smo tu, a sve je zahvaljujući Nes Sportswear-u na još većem nivou. Na skije sam stala prvi puta nakon gotovo deset godina i da nije bilo učitelja skijanja ja ne znam kako bi to preživjela prvi dan." izjavila je modna dizajnerica Diana Viljevac

 

 

"Prvi dan skijanja je prošao jako dobro. Razbijene su mi neke predrasude o skijanju. Imam osjećaj da će mi se zbog ovog puta u Nassfeld roditi čak i strast prema ovakvoj vrsti fizičke aktivnosti. Ali vidjet ćemo sutra kad krenemo s trenerom na veću stazu. Uostalom tu nas je i Nes Sportswear podržao odijelima koje smo sami dizajnirali pa je sve i lakše, a i u hotelu je Falkensteiner je Wellness pa se bolovi u mišićima lakše podnose." izjavio je Igor Barberić.

 

From #spa to #ski. Don't mind if I do #Nassfeld #virginskier #NesSportswear

A photo posted by igorchek (@igorbarberic) on

"Iza mene je burna godina. Radna, prekrasna u svakom pogledu. Moja predstava "Žrtve zemljopisa" ulazi u sedmu sezonu i definitivno postaje jedna od najdugovječnijih hrvatskih predstava. Upravo takav uspjeh najbolje je bilo proslaviti s prijateljima na skijanju u Nassfeldu. Što reći, nego da sam itekako bio počašćen kada su me uz Dianu Viljevac, Martinu Čičko Karapetrić, Moranu Saračević i Igora Barberića postao ambasador za otvaranje sezone u Nassfeldu. I ja sam kao i Diana nakon gotovo deset godina stao na skije i nije mi bilo svejedno. Nikola Grbin me nasilio da "markiram" zadnjih pola sata škole pa me zajedno s Dianom Viljevac odveo na veći spust gdje sam se počeo prisjećati svega. Staze Nassfelda su naprosto božanstvene i radujem se što provodim odmor u ovom prekrasnom skijalištu" izjavio je redatelj i glumac Miran Kurspahić. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:45 15.12.2015.

pa kome su oni poznati jbt ....kakva privatna prcija....strasno Vl...pukli ste do kraja

PD
pl.domagoj
11:39 15.12.2015.

briši briši istina boli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije