Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svakodnevna linija

Od Zagreba do Torina po cijeni od 69 kuna

Flixbus, zeleni autobusi koji čuvaju okoliš
Foto: PR FOTO
29.04.2016.
u 11:09

Hrvatska se tako pronašla u društvu 18 europskih zemalja, Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske.

Nakon najave velike ekspanzije te širenja na srednju i istočnu Europu (CEEregija) u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj.

Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino jedna je od prvih svakodenvnih autobusnih veza s Hrvatskom, od 12. svibnja 2016., dok se prava ekspanzija ove zelene mreže autobusnih linija službeno očekuje krajem svibnja.

Hrvatska se tako pronašla u društvu 18 europskih zemalja, Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske. 

Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se hrvatskom tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku. Pružena je i mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informiranje putnika u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja. 

Iz ovog prijevoznika poručuju da svojim putnicima nude udobne i kvalitetne autobuse s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice, piće i grickalice u autobusu, besplatan prijevoz prtljage, brigu o putnicima te pravodobno informiranje putem društvenih mreža i besplatne mobilne aplikacije. 

>>Carcassonne – utvrda koja priča o Katarima

Komentara 1

PO
ponor
17:49 29.04.2016.

Bit će plača od naših prijevoznika, ali nije mi ih žao: niti mjesta za noge, niti svježega zraka (teško je i naći autobus koji ne smrdi), o izboru glazbe da i ne govorim. Internet? Za 120 godina! Prilagodi se ili propadni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije