Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezaboravno ljeto u Hotelima Rogaška & ROI spa

Ovoga ljeta tražite nešto posve drugačije?

Hoteli Rogaška
Foto: Promo foto
1/11
24.06.2016.
u 15:41

Odmor daleko od gužvi na plažama, istinsko osvježenje u zelenom okruženju, vrhunsku gastronomiju te opuštajuće tretmane i terapije? Bez dvojbe se uputite u Hotele Rogaška & ROI spa

Od Zagreba do slovenskog mjesta Rogaška Slatina potrebno vam je tek sat vremena ugodne vožnje i to najvećim dijelom po autocesti, a nakon što pređete granicu za dvadesetak kilometara vožnje lokalnom cestom nije vam potrebna vinjeta. Stoga je ovo savršena destinacija za vikend predah od vrućeg gradskog asfalta ili dulji ljetni odmor u prekrasnom zelenom okruženju na izvoru mineralne i termalne vode s najviše magnezija na svijetu.

Rogaška voda otkrivena je prije više od 400 godina i dokazano ublažava brojne tegobe te se koristi pri liječenju i prevenciji niza bolesti i u programima detoksikacije.

Njezinu snagu otkrit ćete u Hotelima Rogaška i ROI Spa koji će vam uz vrhunsku udobnost i ugodnu atmosferu pružiti nezaboravan odmor i opuštanje. Elegantni i udoban Grand Hotel Sava**** superior i pet friendly Hotel Zagreb****, čije ime svjedoči o tradicionalnoj povezanosti s hrvatskim tržištem, savršena su mjesta za ljetni bijeg.

Osim pomno kreiranih wellness programa i programa ljepote, opuštanja u saunama i bazenu s termalnom vodom, Hoteli Rogaška imaju vlastiti ROI medicinski centar s liječnikom i stručnim osobljem.

Tretmani i terapije baziraju se na pijenju dokazano učinkovite mineralne vode iz Rogaške koja čisti organizam i stimulira rad unutarnjih organa, a uz savjetovanje s nutricionistima kreiraju se individualni programi prehrane koje prati i ponuda hotelskog restorana Kristal. Istinski gurmani i ljubitelji vrhunskih vina neće propustiti à la carte restoran Kaiser koji se ubraja među deset najboljih restorana u Sloveniji.

Stoga iskoristite već sljedeći vikend i pobjegnite u Hotele Rogaška i ROI spa po svoju dozu ljetnog osvježenja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije