Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival igračaka

Najveseliji vikend u Ivanić-Gradu

Festival igračaka
Marko Jurinec/PIXSELL
04.04.2017.
u 10:08

Najmlađi i bezrezervno najveseliji posjetitelji u Gradu Ivanić-Gradu moći će u subotu i nedjelju uživati na 4. Festivalu igračaka na nesumnjivo najzabavnijim radionicama koje će zadovoljiti i najzahtjevnije igroljubce.

U Ivanić-Gradu se od 7. do 9. travnja niz interesantnih manifestacija koje će svim sudionicima osigurati pregršt radosti i zabave, a sve kreće jednom ozbiljnijom poslovno-gospodarskom temom, točnije Poslovnim uzletom Ivanić-Grada koji se održava u petak, 7. travnja. Subota i nedjelja su rezevirane za Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova, 4. Festival igračaka te 2. Festival dječjih zborova Zagreba i Zagrebačke županije! Naravno, ne smiju se propustiti niti Living streets radionice kojima se već sada možete priključiti.

Naime, Living Streets je EU projekt koji se provodi u sklopu programa LIFE, stoga je jedan dio Ivanić-Grada zatvoren za promet i pretvoren u tzv. gradski dnevni boravak. Sudionike očekuju inovativne radionice koje provode građani Ivanić-Grada svih uzrasta u cilju promoviranja zaštite prirode i okoliša te ekološke poljoprivrede. Sudionici će, između ostalog, na radionicama moći saznati kako sagraditi hotel za kukce ili vertikalni vrt, pokrenuti posao putem grupnog financiranja i sl.

Subota, 8. travnja, je hit dan ovog najveselijeg vikenda jer sudionike očekuje otvorenje Festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova već od 9 sati. Festival će svojim gostima ponuditi obilje raznovrsnih zabavnih sadržaja, kao što su sajam domaćih proizvoda, kulinarske radionice Branka Ognjenovića, a od 20 sati uživat će i na koncertu Ivana Zaka te tamburaškog sastava Begini koji se održava na glavnom gradskom trgu!

Najmlađi i bezrezervno najveseliji posjetitelji u Gradu Ivanić-Gradu moći će u subotu i nedjelju uživati na 4. Festivalu igračaka na nesumnjivo najzabavnijim radionicama koje će zadovoljiti i najzahtjevnije igroljubce. Likovne, robotičke, lego i sl. radionice, mađioničarske i kazališne predstave, najzabavnije utrke i turniri, od Alke na tatinim leđima do Oka sokolova i mirne ruke, sigurno će izmamiti obilje smijeha i veselja kod najmlađih, ali i onih malo zrelijih. Da se ne bi zanemarila glazbena čarolija pobrinut će se dječja glazbena srca na 2. Festivalu dječjih zborova Zagreba i Zagrebačke županije! Naravno, i ove godine one posebno savjesne očekuje i Burza igračaka gdje će se moći stara igračka zamijeniti za novu ili naprosto darovati.

Ne propušta se 8. i 9. travnja u Ivanić-Gradu jer je cijeli grad pretvoren u fantastičnu tvornicu zabave ali i edukacije. Kako bi se lako i jednostavno posjetilo Ivanić-Grad za posjetitelje iz Zagreba organiziram je Kraš express vlak. Sve su manifestacije otvorene za javnost i besplatne jedino je potrebno prijaviti sudjelovanje na Poslovnom uzletu Ivanić-Grada jer je broj mjesta ograničen prostorom male sale u Pučkom otvorenom učilištu u Ivanić-Gradu. Sudionike Poslovnog uzleta Ivanić-Grada, primarno male poduzetnike, obrte i OPG-ove, očekuje besplatna radionica o financiranju iz EU fondova, te dvije panel diskusije na temu urbanizacije i turističkog razvoja Ivanić-Grada, a gost manifestacije bit će i Gari Cappelli, ministar turizma. Sve informacije i programe manifestacija možete pronaći na stranicama www.tzig.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije