Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ljubav i romantika u Termama Tuhelj

Terme Tuhelj
Foto: Promo
1/5
PR
Autor
PR članak
13.01.2017.
u 08:30

Zašto bi ljubav bila samo jedan mjesec u godini, pokažimo je uvijek, na svakom koraku i u svim situacijama. Doživite posebne trenutke u hotelu Well**** uz romantičan paket u kojem ćete se razmaziti romantičnom večerom u dvoje te posebnim wellness-menijem u kojem ćete izabrati između relax masaže ili hamam rituala. A za kraj, kao šlag na tortu, tu je poseban dodir vjetra najvećeg Svijeta sauna u kojem možete neograničeno uživati.

Otkrijte svoj afrodizijak… čokolada, jagode, školjke ili pak opuštanje u dvoje. Neka vrijeme bude podređeno samo vama. Osim romantičnih vikend-paketa, razmazite se i pokojim uživanjem u wellnessu u dvoje. Terme Tuhelj preporučuju čokoladnu masažu, masažu na bazi mješavine kakaa i kakao maslaca koja hrani kožu te ona postaje glatka i čudesno meka. Tu su i posebni paketi u privatnim spa prostorijama uz whirlpool gdje posebno preporučuju „čokoladne snove“ uz čokoladnu kremu koji će biti savršen peeling za vaše tijelo i tijelo vašeg partnera. Ne smijemo zaboraviti ni čokoladni program saune u Svijetu sauna nakon kojeg će vaša koža biti svilenkasto meka. Ako ste više ljubitelj dalekih tretmana, onda ćemo vas povesti na romantično putovanje putovima Sulejmana, gdje ćete ostati oduševljeni hamam ritualom u privatnoj parnoj sauni, masažom sapunicom i opuštanjem u relax prostoriji uz slatko iznenađenje.

Kao točka na ''i'' vašeg romantičnog opuštanja, neka ovoga puta bude a la carte restoran Dvorac Mihanović gdje ćete, uz svjetlost svijeća, miris i okus odličnih specijaliteta i buke vrhunskih vina, doživjeti čudesno gastronomsko putovanje.

Nemojte zaboraviti da je ljubav u okusu, mirisu i dodiru. Doživite Terme Tuhelj.

Želite prijaviti greške?