Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glamping

Kad vidite ovo, kampiranje će postati vaš omiljen način odmora

Glamping, BIg Berry
Foto: Linda Draškić
1/21
09.06.2016.
u 14:00

Big Berry je ime luksuznog Lifestyle kampa iz kojeg smo teška srca otišli. Bio je to radni boravak, ali na odlasku smo se svi složili: Ovdje bismo tako rado ostali mjesecima

Spojiti se s prirodom, zaboraviti na sve probleme i istinski uživati u svom, prečesto kratkom odmoru, mnogima je nedosanjani san.

Nerijetko kampovi na obali postaju prepuni domaćih i stranih gostiju koji traže samo malo mira i hedonizma. A upravo to je najteže dobiti.

Big Berry je ime luksuznog Lifestyle kampa iz kojeg smo teška srca otišli. Bio je to radni boravak, ali na odlasku smo se svi složili: Ovdje bismo tako rado ostali mjesecima.

Tek nešto više od sat vremena vožnje od Zagreba dijelilo nas je do prekrasnog područja uz rijeku Kupu, do slovenskog gradića Primoštek.

Foto: Linda Draškić

Mirna Kupa očarat će svakog gosta i rijetko tko joj u ovim vrućim danima može odoljeti i gledati je samo izdaleka. Sezona kupanja ovdje je već otvorena, a za one željnije malo drukčije zabave, tu je rafting, vožnja kajacima, odbojka na pijesku ili vježbanje na spravama pod krošnjama drveća, gađanje vodenim balonima,

Mlade snage okupljene u ovom kampu trude se na svaki način pružiti gostu nezaboravan provod. Svako jutro tijekom boravka u kampu na terasu kućice donijet će vam doručak u košari koja "krije" svježi kruh (više vrsta), mlijeko, domaće mliječne proizvode, ghee maslac i ostale namaze, med, domaća jaja, maline, kupine, borovnice (iz vlastitog uzgoja), banane, jabuke, kruške... Idealan doručak za početak svakog dana.

Gostima su na raspolaganju kućice, njih sedam luksuzno opremljenih, a u jednoj može boraviti i do šest osoba. Na terasi svaka kućica ima svoj jacuzzi u kojem možete uživati i po danu i po noći.

Foto: Linda Draškić

Kamp se nalazi tek desetak minuta vožnje automobilom od gostionice Muller koja nudi domaću hranu, s prekrasnim pogledom na vrt. Od Postojne kamp je udaljen oko sat vremena vožnje, a nikako ne bi trebalo propustiti "istražiti" neočekivanu ljepotu koju stvara priroda u Postojnskoj jami.

U miru i tišini i prekrasnim slikama krošnji stabala koji se vide u odrazu mirne Kupe, ovdje punim čulima uživaju i djeca i odrasli. I kućni ljubimci su, naravno, dobrodošli.

Foto: Linda Draškić

>>Slavni kuhar pripremio nam je čaroliju i iznenadio nas izjavom: Ma nisam ja nikakva zvijezda...

>>Ušli smo u podmornicu nekadašnje jugoslavenske vojne mornarice. Pogledajte što smo vidjeli...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije