Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoko treće mjesto

Hrvatska na prestižnoj svjetskoj listi u TOP 5. Evo zbog čega...

dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
24.12.2015.
u 08:03

Ovu ćemo godinu zasigurno pamtiti po mnogim pohvalama uglednih svjetskih časopisa i portala koji su prepoznali ljepote Hrvatske i stavili je u sam vrh najpoželjnijih turističkih destinacija za sve generacije.

Koje destinacije svakako treba posjetiti u nadolazećoj 2016. godini nezaobilazna je tema mnogih stranih medija. 

Ovu ćemo godinu zasigurno pamtiti po mnogim pohvalama uglednih svjetskih časopisa i portala koji su prepoznali ljepote Hrvatske i stavili je u sam vrh najpoželjnijih turističkih destinacija za sve generacije. 

"Zahvaljujući i ludilu za Igrama prijestolja (mnoge scene snimljene su u Hrvatskoj), ova europska zemlja sve više postaje jedna od najatraktivnijih novih turističkih destinacija. Obala uz Jadransko more, pitoreskne destinacije koje nude pregršt opuštanja na plažama, povijesni gradovi koje valja istražiti, pitoreskni pogled i turistička iskustva vrijedna objave na Instagramu...", piše turistički portal koji okuplja svjetske turističke agencije za luksuzna putovanja Virtuoso. 

Hrvatska je na Virtuosovoj top ljestvici zauzela visoko treće mjesto, a ispred su samo Kuba i Island, koji, kako je navedeno, pruža raznolike turističke mogućnosti, od promatranja kitova i jedrenja, do glečera i ''vulkanskih'' turističkih tura.

Hrvatsku "slijede" Mianmar i Antarktika

>>Hrvatskom turizmu na put su stale loše veze otoka i obale  

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
08:29 24.12.2015.

Zato ostanimo u Hrvatskoj, promjenimo ono što nevalja i uživajmo!

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:25 24.12.2015.

Ide mi na keks da je Hrvatska za druge samo Jadransko more i obala. Cijela Hrvatska je lijepa, pa pogledajte samo nase Zagorje, Liku, Plitivice...u drugim zemljama je godisnji na selu jako popularan, al kod nas to malo sepa...treba josos vise napraviti za Hrvatsku jer je ona pravi biser....

MA
Malenkost
10:17 24.12.2015.

HR je usprkos svega bjedna balkanska drzavica puna lopova, politickih uhljeba, ubojica bivseg sistema komnunizma-udbe, koji se slobodno secu te dobivaju penzije, nelustrirana, korumptna, podmitna tvorevina Krivoustog F.T. Konglomerat svega tog. Nikad nece moci pruziti zivot svojim gradanima na nivou srednje Evrope. Sanader, Vidosevic, bandic ... teski kriminal isprepleten s politikom i sudstvom te policijom- bez ostrih ogranicenja - sve prelazi jendo u drugo. Tko tu trosi svoju mladost sam si je kriv. Hrvati napustaju tu siromasnu i kriminalnu Regiju vec preko 100 godina. Ljepote pomazu da se od turzma moze et toliko prezivljavati. Bez Turizma izbija glad u HR. Intelektualaca i "Elite" nema. Sce potijece iz YU. Jad i cemer. Vec 36 G nisam u toj Ljepotici. Ne smijem se izraziti o HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije