Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZUJE BOOKING.COM

Hrvati putovali u Beč, Budimpeštu i – Beograd

Beograd
Foto: Facebook
1/5
20.10.2016.
u 06:30

Hrvatska je među najbrže rastućim destinacijama ove stranice za rezervacije, a strancima su najzanimljiviji Split, Dubrovnik i Zagreb

Hrvatsku su posredstvom Booking.coma ove godine posjetili turisti iz čak 240 zemalja, a najtraženiji su bili Split, Dubrovnik, Zagreb, Zadar, Rovinj, Poreč, Pula, Trogir, Hvar i Opatija. U top pet najbrže rastućih destinacija su Novalja, Crikvenica, Trogir, Šibenik i Rijeka. U našoj zemlji najviše su ih se dojmili stari gradovi, plaže i hrana.

– U prosjeku su boravili četiri dana, brojniji su nego lani, a naročito je osjetan rast potražnje za dolaske u predsezoni i posezoni – ističe Goran Pleše, regionalni direktor Booking.coma, kazavši da je ukupan broj turista poslovna tajna.

Hrvatska, inače, brojem objekata spada među najbrže rastuće destinacije Booking.coma, koji “pokriva” 226 zemalja. Prije samo pet godina kod nas su nudili 875 smještajnih objekata, a sada više od 48.000. Usluge te stranice za rezervacije koristili su i Hrvati.

Većina ih je bukirala putovanja u Beč, Budimpeštu, Beograd, Sarajevo, Budvu, Međugorje, Ljubljanu, Prag, Mostar i London, dok su u zemlji bili najtraženiji Split, Zagreb, Zadar, Dubrovnik i Pula, otkrivaju u Booking.com, u kojem su predstavili novu mobilnu tehnologiju Booking Experiences. 

>> Turistička patrola Večernjeg lista: Dubrovniku dodijeljeno priznanje Šampion turizma 2016.

Komentara 20

LI
lima83
08:00 20.10.2016.

zašto je Beograd podebljan? što je tu tako skandalozno što se tamo putovalo?

DU
Deleted user
10:54 20.10.2016.

pravi hrvat sigurno ne bi ali prave hrvatice bi... naučno dokazano... a to kad čujem pravi hrvat, želudac mi se okrene... pravi hrvat? kao hasan vaš ljubljeni? ili crni marko? koji su to pravi hrvati moliću? šta to čini pravogravog hrvata? to što obožava musliju dok kleči sve šibajući se po ledjima moleći se svetom stepincu? sluša turbo folk u kombinaciji sa tompsonom? javno onaniše na gotovinu a tajno na srpkinje? jel to?

MI
mileroyal
08:44 20.10.2016.

Ti nisi nikada ni putovala negde iz svoga hercegovackoga sela!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije