Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljena destinacija

Flixbus uskoro vodi još jednu dnevnu liniju, povezuje Zagreb i Budimpeštu 2 put dnevno

Flixbus
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
29.09.2016.
u 13:44

Prateći kretanje FlixBus putnika u posljednja tri mjeseca, gradovi Budimpešta, München, Beč i Ljubljana pokazale su se kao top destinacije putnika iz Hrvatske.

Mobilni europski start-up FlixBus, jača mrežu linija prema jednoj od top destinacija iz Hrvatske.

Prateći kretanje FlixBus putnika u posljednja tri mjeseca, gradovi Budimpešta, München, Beč i Ljubljana pokazale su se kao top destinacije putnika iz Hrvatske.

Od 30. rujna do  Budimpešte će se tako moći putovati 2x dnevno, dok putnici do Ljubljane već sada mogu birati između 6 polazaka dnevno, a do Münchena između 5 polazaka dnevno. Za putovanje u Beč pak mogu birati između 3 polaska dnevno. Iz ovih glavnih FlixBus čvorišta putnici mogu nastaviti svoje putovanje u najudaljenije europske gradove. Besplatan wi-fi, besplatna prtljaga, utičnica, više prostora između sjedala i besplatna promjena ili otkaz rezervacije do 15 minuta prije polaska, dodatna su vrijednost i izbor za putnika.

Uz dva polaska dnevno za Budimpeštu, putnicima je omogućen i veći izbor niskotarifnih letova iz Budimpešte za bilo koju destinaciju u svijetu. ˝Tijekom posljednja 3 mjeseca pratili smo želje putnika. Vrlo brzo smo primijetili kojim gradovima gravitiraju i evo već odgovaramo na njihove želje. Želimo im ponuditi mogućnost da biraju. Pametno i zeleno putovanje uz najbolji omjer usluge i cijene.˝ - izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE regiju. Do kraja godine, u pripremi su nove direktne međunarodne veze prema Europi.

Nastavlja jačati mrežu linija

Otkako je autobusni operater i start-up FlixBus ušao u Hrvatsku te otvorio regionalno sjedište u Zagrebu, doživljaj putovanja autobusom više nije isti, što je dokazalo i 100.000 putnika prevezenih od početka poslovanja FlixBusa u Hrvatskoj. Do sada su svi dijelovi Hrvatske povezani zelenim bojama s najvećim poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima direktno kao što su München, Beč, Budimpešta, Frankfurt, Milano, Torino, Rim, Ljubljana i druga glavna čvorišta. Do kraja godine očekuju se nove direktne međunarodne veze.

>>Flixbus lansirao aplikaciju za lakše putovanje

>>Niskobudžetni Flixbus kreće s izravnim linijama iz Slavonije za Njemačku

Ključne riječi

Komentara 2

PU
paul-umpe
20:00 29.09.2016.

Nikad s njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije