Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno

Učlanite se u HAK u Auto Kreši i ostvarite brojne pogodnosti

21.07.2015.
u 11:38

Svaki redovni član ima i mogućnost učlanjenja još jednog člana, i to po povoljnijoj cijen

Učlaniti se sada možete u 31 poslovnici Auto Kreše, i to vrlo jednostavno, a nakon dobivanja koda za aktivaciju članstva na e-bonu, samostalno u samo dvije-tri minute popunite pristupnicu na HAK-ovim web stranicama

Partnerstvo Auto Kreše i Hrvatskog autokluba traje već nekoliko godina, a nakon što su članovi HAK-a do sada imali priliku koristiti povlastice u našim poslovnicama, svi oni koji još nisu članovi HAK-a sada to mogu postati u poslovnicama Auto Kreše.

Tri paketa

Postupak je vrlo jednostavan. Nakon što vam naši prodavači ponude članstvo, na vama je da odaberete jedan od tri paketa - Start, Optimum ili Europa, koji vrijede 200, 300 odnosno 500 kn. Nakon toga naš djelatnik isprintat će vam e-bon na kojem je naveden kod za aktivaciju članstva. Odmah nakon toga možete koristiti brojne pogodnosti u našim prodavaonicama, a naknadno je potrebno još aktivirati članstvo na HAK-ovim web stranicama. Ako nemate pristup računalu, odnosno imate li poteškoća s aktivacijom e-bona, tu je i korisnička podrška na besplatnom telefonu 0800 9987.

Dodatne pogodnosti

Svaki redovni član ima i mogućnost učlanjenja još jednog člana, i to po povoljnijoj cijeni. Tako godišnja članarina za osnovnog i dodatnog člana, za pakete Start, Optimum i Europa iznosi 266, 399 odnosno 665 kn. E-bonovi za članstvo, kupljeni u poslovnicama Auto Kreše, mogu se koristiti za nova članstva, ali isto tako i za postojeće članove koji žele produljenje članstva.

Svi paketi uključuju: primanje Revije HAK, brojne uštede kod HAK-ovih partnera uz HAK preporučuje i Show your Card!, popuste u HAK web shopu, kontrolni pregled vozila, pravne savjete, jednokratnu novčanu potporu u slučaju smrti ili invaliditeta, program vjernosti i mnoge druge pogodnosti!

Za realizaciju članstva u HAK-u te ostvarivanje članskih prava i pogodnosti kupljeni e-bon za članstvo potrebno je najprije aktivirati. Besplatne usluge pomoći na cesti (do limita), kao i ostale članske pogodnosti ne mogu se ostvariti predočenjem e-bona osim u poslovnicama Auto Kreše (za e-bon kupljen kod nas). Članstvo počinje u 00.00 sati dana nakon aktivacije e-bona na web stranicama HAK-a. HAK nema obvezu ispuniti zahtjeve koji se odnose na realizaciju članskih prava i pogodnosti prije toga, kao i na temelju neaktiviranog e-bona. Kupljeni e-bon moguće je aktivirati do na njemu istaknutog datuma, nakon kojega prestaje vrijediti, te ga općenito nije moguće zamijeniti za novac.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
15:34 21.07.2015.

Gdje vam je oznaka placenog oglasa? Jeste li izdali fiskalni račun i platili porez?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije