Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U servisu

Delphi Inside kompresori

21.07.2015.
u 11:51

Delphi je jedan od najvažnijih svjetskih dobavljača kompresora za klima uređaje u auto industriji

Delphi Inside kompresori osmišljeni su tako da bi se mogli jednostavno koristiti i da udobno sjedaju na mjesto dijela što ga zamjenjuju. Vanjska školjka poklapa se s originalnim proizvodom, tako da ih je jednostavno postaviti kao i originalni kompresor

Delphi je jedan od najvažnijih svjetskih dobavljača kompresora za klima uređaje u auto industriji, a kako bi zadovoljio potrebu izuzetno raznolikih vozila, Delphi nudi velik izbor alternativnih kompresora koji nadomještaju originalne dijelove. Dijelovi novog raspona poznati su kao Delphi Inside kompresori i mogu se prepoznati po predznaku TSP0159. Nedavno smo razgovarali s inženjerom za kompresore u Delphiju Jamesom Grahamom kako bismo saznali zašto su Delphi Inside kompresori tako važni. Auto Krešo raspolaže vrlo bogatom ponudom kompresora klime za sve vrste vozila.

Auto Krešo: Možete li nam ukratko objasniti važnost kompresora u sustavu klimatizacije vozila?

James Graham: Naravno. Zamislite kompresor kao srce. Kao i srce, kompresor pumpa i potiče cirkulaciju sustava, a u ovom slučaju radi se o rashladnoj tekućini koja je važna za pravilno funkcioniranje sustava za klimatizaciju. Kompresor usisava plin iz isparivača, komprimira ga i vraća u protok pod visokim tlakom i visokom temperaturom. Sve to zahtijeva mnogo energije.

Auto Krešo: Po čemu su kompresori Delphi Inside drukčiji?

James Graham: Radi se o složenom unutarnjem dizajnu Delphi Inside koji ih čini posebnima. Većina Delphi Inside kompresora koristi Delphijevu tehnologiju kompaktnih varijabilnih kompresora (CVC), zasnovanu na zakrivljenim pločama i jednostavnom uravnoteženom mehanizmu pokreta koji osjetno ograničava količinu trenja nastalog unutar sustava. Ovaj sustav bitno smanjuje količinu potrošnje energije, i do 15%, kao i trenje. Manje trenje povećava dugotrajnost sustava, proizvodi manje buke i smanjuje potrošnju goriva do 0,18 km/l. Sve to pridonosi financijskoj uštedi.

Auto Krešo: Je li jednostavno prilagoditi se novom sustavu?

James Graham: Vrlo jednostavno - u tome i jest ljepota Delphi Inside tehnologije. Ti kompresori osmišljeni su tako da bi se mogli jednostavno koristiti i da udobno sjedaju na mjesto dijela što ga zamjenjuju. Vanjska školjka poklapa se s originalnim proizvodom, tako da je Delphi Inside jednostavno postaviti kao i originalni kompresor.

Auto Krešo: Jesu li Delphi Inside kompresori testirani po istom standardu kao i tradicionalni Delphi kompresori za klima uređaje?

James Graham: Naravno! U Delphiju inzistiramo na visokim standardima ispitivanja za sve proizvode - to je dio naše tradicije. Kupci znaju da koriste Delphijev proizvod koji je ispitan kako bi se u kvaliteti poklapao s originalnim proizvodom i kako bi funkcionirao na isti način tijekom svog radnog vijeka. Delphi Inside kompresore Delphijevi inženjeri ispituju u stvarnim uvjetima upotrebe kako bi izmjerili njihove performanse, količinu buke i trajnost.

Auto Krešo: Jamče li Delphi Inside kompresori pravu vrijednost za uloženi novac?

James Graham: Da! Oni donose fantastičnu vrijednost u smislu dodatne trajnosti i učinkovitosti motora.

Auto Krešo: Dakle, Delphi Inside kompresori su trajni, učinkoviti, izvrsna vrijednost za uloženi novac i široko dostupni... U čemu je tajna?

James Graham: Nema tajne! Delphi Inside kompresori rezultat su naših jedinstvenih mehaničkih poboljšanja, stručnog inženjeringa i strogih ispitivanja. Nisu skuplji od tradicionalnih alternativnih rješenja i zbog oblika školjke jednako su vrijedni originalnim dijelovima, a Delphi osigurava i potrebne dodatne dijelove koji jednako dobro odgovaraju.

Auto Krešo: Jesu li raspoloživi i za razne vrste vozila?

James Graham: Delphi ima sveobuhvatnu ponudu s više od 300 originalnih visokokvalitetnih kompresora i 85 Delphi Inside kompresora. Ovi alternativni kompresori pokrivaju više od 23 milijuna vozila i više od 100 popularnih primjena u Europi i na Srednjem istoku. Delphi stalno povećava svoju ponudu i nudi proizvode u skladu s globalnim potrebama na tržištu.

Auto Krešo: Budući da pomažu i serviseru i vozaču uštedjeti novac, jesu li Delphi Inside prvi izbor za mehaničare kad moraju postaviti novi kompresor u vozilo?

James Graham: Definitivno! Bitno je to što odgovaraju već pri prvom postavljanju, štede gorivo i pouzdani su - a to je najvažnije i za servisere i vozače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije