navigacija Klub Pretplatnika 3

O KLUBU

Klub pretplatnika Moj Večernji zajednica je svih pretplatnika proizvoda Večernjeg lista.

U suradnji s našim partnerima, za naše pretplatnike kontinuirano osiguravamo brojne vrijedne pogodnosti i popuste. Tu su knjižice s popustima i do 70%, razni letci i kuponi, nagradne igre te putovanja po odličnim cijenama

Partneri kluba pretplatnik su između ostaloga: Turistička agencija Atlas, Optotimom, Vrtni centar Flora, Martimex, Auto Hrvatska, Mlinar pekarne, Estetic Uvema, Clean Express, Terme Tuhelj, Terme Jezerčica, Aqua Vivae Krapinske toplice, LifeClass Terme Sveti Martin, Poliklinika Leptir i mnogi drugi.

Zaista se isplati biti Večernjakov pretplatnik jer članovi Kluba pretplatnika s popustima koje im tijekom godine osiguravamo uštede više od 3000 kuna, a one koji imaju nešto više sreće vodimo i na razna putovanja.

Ukoliko to još niste, postanite i vi dio naše velike obitelji, a Vaš primjerak Večernjaka dolazit će na vašu kućnu adresu kako biste prvi mogli uživati u omiljenom sadržaju.

OPĆI UVJETI KLUBA PRETPLATNIKA „MOJ VEČERNJI“

 1. 1 Članstvo u klubu
 2. 1.1. Pretplatnicima Večernjeg lista tiskanih i digitalnih izdanja te projekata omogućuje se članstvo u klubu „Moj Večernji” čim steknu svojstvo pretplatnika na redovitu pretplatu koje je sklopljena na period duži od 3 mjeseca.
 3. 1.2. Članstvo u klubu „Moj Večernji” je besplatno.
 4. 1.3. Na temelju članske iskaznice član kluba „Moj Večernji” može ostvarivati sve pogodnosti kluba. Pretplatnicima će se njihova članska iskaznica dostaviti zajedno s pismenom obavijesti o klubu.
 5. 1.4. Večernji list d.o.o. se obvezuje se da će sve osobne podatke članova kluba „Moj Večernji”koristiti u skladu sa zakonom te isključivo za vlastite marketinške potrebe ili u svrhu unapređivanja usluge pretplate kao i dostavu obavijesti o posebnim pogodnostima ili informacija o članstvu članovima kluba.
 6. 1.5. Člansku iskaznicu može upotrijebiti isključivo osoba na koju glasi pretplata.
 7. 1.6. Večernji list određuje rok valjanosti članske iskaznice kluba pretplatnika o čemu će pravodobno obavijestiti pretplatnika.
 8. 1.7. Podaci o članu (ime, prezime, adresa itd.) moraju biti istiniti, Večernji list d.o.o., ne odgovara za zakašnjelu, izgubljenu ili pogrešno adresiranu poštu zbog pogrešno navedene adrese ili neobavještavanja o promjeni adrese, a bit će promijenjeni jedino ako član o tome prethodno obavijesti Večernji list.
 9. 1.8. Promjene podataka, gubitak članske iskaznice te sve dodatne informacije, pritužbe i ostale informacije vezane za članstvo, član kluba „Moj Večernji” može javiti ili saznati na info telefon 01/5540 999 ili putem elektroničke pošte: mojvecernji@vecernji.net.
 10. 1.9. Pružatelj usluge članstva i pogodnosti u klubu te izdavatelj članske iskaznice je Večernji list d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, OIB: 92276133102.
 11. 1.10. Članske pogodnosti ostvaruju se isključivo putem važeće kartice/članske iskaznice kluba „Moj Večernji”.
 12. 1.11. Primanjem ili preuzimanjem kartice/članske iskaznice smatra se da se član u potpunosti slaže s odredbama Općih uvjeta kluba pretplatnika Moj večernji te ih prihvaća u cijelosti.
 1. 2. Pogodnosti članstva u Klubu
 2. 2.1. Posebne popuste i pogodnosti na proizvode i usluge Večernjeg lista član kluba ostvaruje uz predočenje članske iskaznice.
 3. 2.2. Član kluba ima pravo i na sve ostale pogodnosti koje će Večernji list d.o.o. organizirati za svoje pretplatnike.
 4. 2.3. Član kluba može osvajati nagrade kao i ostvarivati pravo na promotivne proizvode.
 5. 2.4. Nagrade ili promotivne proizvode koji se dodjeljuju članu kluba neprenosive su i može ih iskoristiti samo član kluba „Moj Večernji”.
 6. 2.5. O načinu preuzimanja nagrada i promotivnih proizvoda svaki član kluba „Moj Večernji” bit će primjereno obaviješten, i iste se u pravilu dostavljaju putem pošte ili kurirske službe uz mogućnost osobnog preuzimanja.
 1. 3. Prestanak članstva
 2. 3.1. Članstvo u klubu uvijek prestaje zadnjim danom aktivne i plaćene pretplate na Večernji list tiskana i digitalna izdanja i projekte.
 3. 3.2. Članstvo u klubu može prestati i na pisani zahtjev člana.