Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.02.2016. u 10:35

Gradonačelnik kvizoman, iskusan u odgovaranju na teška pitanja, odmah se pozvao na zakon i objasnio da on nema radno vrijeme.

Rudolf Grljušić, gradonačelnik Vrgorca, pokazao je solidno znanje nastupivši u kvizu Potjera premda nije znao da je vilijamovka sorta kruške i da se detektor laži naziva i poligraf. Nastup pred TV auditorijem priskrbio mu je osim popularnosti i novi set pitanja na koja je ovaj put trebao odgovarati pred predsjednikom Gradskog vijeća Antom Pranjićem.

Vrgorački „lovac“ Grljušića je tako pitao zašto je na snimanje kviza otišao usred tjedna, odnosno u radno vrijeme, umjesto da radi gradonačelnički posao i napokon donese godišnji proračun. Gradonačelnik kvizoman, iskusan u odgovaranju na teška pitanja, odmah se pozvao na zakon i objasnio da on nema radno vrijeme jer je takva priroda dužnosti, a ne budi mu teško dodao je i da gradonačelnik nije dužan predsjedniku Gradskog vijeća davati izvještaje o kretanju. No kako je cijela zemlja vidjela gdje se kretao vrgorački „broj jedan“ nije bilo potrebno Grljušića stavljati na poligraf niti je trebao poseban izvještaj.

Zatečen u aferi, gradonačelnik je, piše Slobodna, tek odbrusio Pranjiću da ako mu već smeta njegov nastup, neka i sam ode na kviz. A proračun? On će valjda sam pasti. S kruške vilijamovke.

>>Je li gradonačelnik u radno vrijeme otišao u Zagreb kako bi sudjelovao u 'Potjeri'?

Komentara 1

JO
jozomali
12:31 12.02.2016.

hahaha...mlad....domogao se fotelje....i sad da radi!...aloooooo....je tu neko l.u.d.? Pa cijela Hrvatska funkcionira na neradu a vi bi da mlad pametan dečko radi! Ni slučajno! Grljušiću ako te vidim na radnom mjestu dobit ćeš šlj.agu od kolege s briškule! Znaš ko je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije