Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.01.2016. u 09:23

Normalno bi bilo da zastupnici od svojih nemalih plaća kupe sami prijenosna računala ako ih još nemaju, što je u 2016. godini teško zamisliti

Željko Reiner, predsjednik Hrvatskog sabora, suočen je s nezadovoljstvom zastupnika Mosta. Prema pisanju Jutarnjeg lista, zastupnici Mosta nezadovoljni su dodijeljenim radnim prostorom, ali jednako tako i sredstvima za rad. Primjerice, razočarani su što ih u Saboru nisu dočekala nova prijenosna računala, već moraju čekati da dosadašnji zastupnici razduže svoje laptope.

„Zar ne bi bilo normalno da se nabave nova računala za nas u novom sazivu“, jadikuje jedan zastupnik Mosta kojem je na popisu reformi očito prva na listi nabava nove opreme o državnom trošku. Normalno bi bilo da zastupnici od svojih nemalih plaća kupe sami prijenosna računala ako ih još nemaju, što je u 2016. godini teško zamisliti.

Nešto je teže riješiti nezadovoljstvo zastupnika Mosta radnim prostorom, jer je Sabor ljetos temeljito renoviran uključujući zamjenu stolarije, ličenje i obnovu instalacija. No, ako im zgrada na Markovu trgu nije dovoljno reprezentativna, mogu predsjedniku Sabora predložiti i preseljenje. Kompleks na Pantovčaku, kako čitamo, mogao bi uskoro biti ispražnjen.

>>Apostoli iz Panorame i anđeli iz Kitzbühela

>>Zadranina zbog duga od 5 kuna žele ovršiti za 35.325 kuna

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar juricamesko
juricamesko
12:58 15.01.2016.

Jurkoviću u pravu su.što će dobiti kada im oni iz kukuriku koalicije vrate stara računala.ugrađene aplikacije igrica na njima.

BA
bakulušić
18:46 15.01.2016.

Zavist i zloba!

Avatar vodomar
vodomar
16:41 15.01.2016.

Da treba im dati laptope s ugrađenim mercedesima - i problem prijevoza treba riješiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije