Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM PONUDA

Objavljujemo dokumentarac 'Sasvim nepoznati Tuđman': Uhititi Račana ili igrati tenis s njim?

franjo tuđman
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/4
04.08.2015.
u 08:30

Film iz Večernjakove kolekcije političkih dokumentaraca "Sasvim nepoznati Tuđman" sada prvi put u cijelosti možete pogledati online u premium sadržaju Večernjeg lista.

Film iz Večernjakove kolekcije političkih dokumentaraca "Sasvim nepoznati Tuđman" sada prvi put u cijelosti možete pogledati online u premium sadržaju Večernjeg lista.

Ovaj dokumentarac otkriva kakav je uistinu bio čovjek prvi hrvatski predsjednik te niz nepoznatih detalja iz njegove bogate biografije.

Uži krug otkrio nepoznate detalje

Njegovi najbliži suradnici iznose niz zanimljivih i do sada nepoznatih detalja o predsjedniku Franji Tuđmanu

Predstojnik njegova ureda dr. Jure Radić tvrdi da je Franjo Tuđman od njih uvijek tražio da mu dovedu najpametnije ljude iz cijele države i da se nije plašio, kao mnogi drugi, sposobnih i stručnih ljudi. Dapače, želio je biti okružen njima.

Njegov osobni savjetnik dr. Slaven Letica govori o tome kako Tuđman nije želio da se zatvori njegov glavni politički oponent Ivica Račan, a Zdravko Tomac priča kako je od njega Tuđman tražio da nakon povratka iz Beograda zbrine Budimira Lončara. Njegov najdugovječniji suradnik Ivić Pašalić priča kakav je odnos predsjednik Tuđman imao sa svojim suradnicima, a Zdravka Bušić za čime je čeznuo.

Pogledajte dokumentarac u cijelosti:

 

 

 

>>Ekskluzivni dokumenti! Ni tajne službe SAD-a nisu znale za Oluju

 

Komentara 74

DU
Deleted user
09:35 04.08.2015.

Hvala mu što je uspio razbio četnike unatoč tome što je Račan oteo Hrvatima oružje i podjelio ga četnicima.

RJ
ribolovac Jura
08:54 04.08.2015.

Već tada je trebalo raspisati referendum ( Da li ga uhapsiti ili igrati tenis). Zašto? Pa evo barem jedan od inih razloga: Vlada nam je prosrpska i pročetnička, koja svoju državu, a niti narod ne voli. Velika je to bila pogreška, i već tada je sve krenulo u krivo. Sada bi poštovani Prvi predsjednik, sigurno drugačije postupio. No , povijest će svoje reći i za druge grozne propuste, novije Hrvatske povijesti!!!!!!!!!!!!!! Živjela nam Domovina Hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!!

FR
Franciskoo
10:33 04.08.2015.

Kako je SDP sa Račanom razoružao 1991. Hrvatsku....http://www.dragovoljac.com/forum/index.php?topic=748.0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije