Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.02.2016. u 08:00

„Bravo, Tole!“ ili „Župane, svaka čast, samo tako, ne obaziri se na ove jadnike!“ samo su neki od Tolušićevih toplih i srdačnih izraza podrške samome sebi

Tomislav Tolušić, ministar regionalnog razvoja i europskih fondova, izjavio je za tportal da kao ministar ne namjerava na internetskim forumima hvaliti sam sebe. Izjava je zanimljiva u kontekstu neobične Tolušićeve prakse da pod nadimkom Roks sudjeluje u nadmudrivanju anonimnih komentatora na mrežnim portalima.

Roks je izgubio anonimnost nakon jedne privatne tužbe na Općinskom sudu u Virovitici kada je u istrazi otkrivena IP adresa kućnog računala tadašnjeg virovitičko-podravskog župana. Tolušić je priznao sve što je pisao pod nadimkom Roks u komentarima na portalu Virovitica.net pa mu je sud odredio i novčanu kaznu zbog uvreda. Tom je prilikom otkriveno da je Roks u drugim komentarima veselo podržavao i župana, odnosno samoga sebe. „Bravo, Tole!“ ili „Župane, svaka čast, samo tako, ne obaziri se na ove jadnike!“ samo su neki od Tolušićevih toplih i srdačnih izraza podrške samome sebi u vrijeme kada se na sudu branio riječima da „svi to tako rade“.

Valja nam vjerovati da je Tolušić sada ipak umirovio svoj anonimni alter-ego otkako je postao ministar. Uostalom, u Vladi ima na raspolaganju cijelu PR službu za samohvalu.

>> Župan Tolušić potajice na internetu hvali samoga sebe

Komentara 2

MR
MrkiMedo
09:30 05.02.2016.

Jadno za ministra! A jos jadnije za ovog novinara da se nabacuje blatom.

OK
Oktar
11:49 05.02.2016.

Dobro, ali šta je tu "premium"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije