Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.11.2015. u 13:26

Čita li Holy savjete iz svog priručnika

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a, požalila se da mediji u ovoj predizbornoj kampanji „bojkotiraju“ tu stranku, posebice njezine konferencije za novinare. Loše medijsko praćenje ORaH-a posebno iznenađuje ako se prisjetimo da je baš Mirela Holy prije tri godine uz veliku pompu izdala knjigu, komunikacijski priručnik kojim je željela „educirati političare o važnosti strateških komunikacija“. Je li sama Holy zaboravila kako privući pozornost ili savjeti koje je dijelila drugima i nisu univerzalni, teško je reći, ali napadom na medije ipak je na trenutak vratila pozornost javnosti.     

Iznenadna Salapićeva ljubav prema uniformama

Josip Salapić, dosadašnji saborski zastupnik HDSSB-a, nakon što je odjenuo javno crnu odoru Slavonske sokolske garde (SSG), suočen je s podatkom da sada navlači uniformu premda svojedobno nije ni služio vojni rok jer je uložio prigovor savjesti pa nije nosio oružje, nego civilno služio u javnoj upravi. Savjesni Salapić ne vidi ništa kontradiktorno u svojim postupcima komentirajući za Index kako u Glavaševoj gardi „nema ni ‘V’ od vojske“. Nema “V” od vojske, ali zato ima dva zlokobna slova “SS”.     

Ćiro Blažević pridružio se Kamarku i Milanoviću

Miroslav Ćiro Blažević, trener svih trenera, pozvao je birače da izađu na izbore – 8. prosinca, čime se pridružio Tomislavu Karamarku koji je izbore „najavio“ za 8. rujna, ali i Zoranu Milanoviću po kojem su izbori 9. studenoga. Lapsusom na lapsus!     

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije