Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.12.2016. u 13:07

Božo Petrov, bez građe nema rađe - rušim Most, gradim kuću

Već prilično dugo na kraju svake godine pišem čestitke, želje, poruke, proricanja, komplimente... našim uvaženim političarima i drugim javnicima. Pa ću i ove. Predsjednice, na Vašem božićnom domjenku za novinare primijećeno je - i svidjelo se - da ste smršavjeli, održavajte tu solidarnost s narodom!

Pupovcu, ocu i sinu Goldstein, Markovini, Staziću, Bauku i inim ljevoglavim: dobar biznis, znate posao, dobro orete, pravo sjeme sijete i s trudom biljke uzgajate, pa ste imali berićetnu godinu - urod ustaša bio je iznad prosjeka! Ranku Ostojiću - ako ste vi uhitili Bandića, nije li vam to jako naškodilo, jer ga je osvetio Bernardić? Mesiću, što će vam ured kraj toliko birtija!?

Plenkoviću, nemojte da ispadne po onom vicu u kojem Husu pitaju što bi više htio biti, glup ili lijep, a on odgovara - glup, ljepota je prolazna. Davoru Ivi Stieru - da ste se držali vlastitog nauma, svoju knjigu “Nova hrvatska paradigma” nazvali biste “Nova paradigma za Plenkovićev i moj karijerizam”.

Jedan pakosnik mi reče: je s’ vidio Gorana Marića, gladni Hercegovac zinuo na cijelu državu! Kad čujete riječi “kardinal Bozanić”, recite: Bože, čuvaj nam Dajlu od Talijana i Stepinca od Srba. Pitali Bandića za što je pogodniji, za gradonačelnika ili za zatvor, a on odgovorio - ma to ti je isto.

Znate li tko je odvjetnike Prodanovića i Slokovićku poslao da budu gosti na osnivanju Nove ljevice? Sanader. I dogodine - Bojan Glavašević, ili život s dva oca: stvarni je Siniša, politički Pupovac. Što se tiče glasača koji autobusima dolaze iz Srbije, Pupovac i SDSS dobili su konkurenciju - Novu ljevicu i Markovinu.

Za iduću godinu priprema se još jedno izdanje knjige Dinka Cvitana i Mladena Bajića – “Srpski ratni zločinci - hrvatske fikcije”.

Navodno predsjednik lijevo-liberalnog HNS-a Ivan Vrdoljak krije svoje imotsko podrijetlo, Imoćani kažu da ga kriju još više. Istina, kaže Ingrid Antičević Marinović, izgubivši mene Hrvatski je sabor izgubio ljepotu, ali zato Ustavni sud napokon zna engleski.

Jadranka Kosor navodno se požalila da su svi koji su joj čestitali novu godinu učinili to sa zlobom jer ona ulazi u još jednu staru godinu. Zluradi kažu da će i idućoj godini najveći problem Zoranu Milanoviću biti - kud će s tolikim otrovom kojeg ima još bar za dva premijerska mandata.

I dok je u neutješnoj političkoj mirovini, Ivo Josipović ustrajava na “ustaškoj guji” u Hrvatskoj, ali ga je samog ujela biračka guja, pa su on i njegova stranka na oko nula posto potpore građana, i na stopostotnoj potpori srbijanskog političkog vodstva.

Ministru poljoprivrede Tolušiću - i u novoj godini ubijajte salmonele, ali kao i dosad pri tome jako pazite da ne ozlijedite uvoznike, oni su pod zaštitom svetinje vašeg šefa, Europske unije.

Ministrica kulture Nina Obuljen priznala - iz svog sam ureda uklonila Antu Starčevića iz straha da on ne ukloni mene. Predsjedniku HAZU Zvonimiru Kusiću - lani i ove godine u Akademiji ste dijelili i saželi Hrvatsku na pet regija, hoćete li dogodine biti još sažetiji pa predložiti da se zovemo Trojedna Republika Hrvatska, Dalmacija i Slavonija?

Navodno jedna hrvatska pjevačica piše knjigu “Moji srpski muževi i hercegovački ljubavnici”, promocija će biti u Hrvatskom narodnom kazalištu a prodavat će se uz prigodni CD. Tako sam čestitao i njegovim prethodnicima, pa ću i Bernardiću - kao čovjeku želim vam sve najbolje, kao političaru sve najgore.

Navodno će se prije skidanja HOS-ove ploče u Jasenovcu skinuti mnoštvo lažnih imena s popisa žrtava logora - šrafcigerom Vesne Pusić. Božo Petrov, bez građe nema rađe - rušim Most, gradim kuću. Strast je strast, pa je teško reći je li Davor Šuker bio efikasniji nekad u zabijanju protivnicima ili sad u zabijanju hrvatskom nogometu.

Da bi pokazao lojalnost Hrvatskoj navodno će od iduće godine Rade Šerbedžija promijeniti ime svome kazalištu na Brijunima, pa će se zvati Pozorište Lepa naša. Aleksandar Stanković ima plan za iduću godinu, u emisiju “Nedjeljom u dva” dovest će tridesetak jugonostalgičara koji će pljuvati po Hrvatskoj i dvadesetak nacionalista po kojima će on pljuvati.

Plan ima i predsjednik HND-a Saša Leković, odlučio ja da mu dogodine smrću zaprijete svako tromjesečje jednom.

Poznati teolog i zvučno ime Crkve u Hrvata Juraj Kolarić pred Božić se pohvalio kako je svojim vinom u evanđeoski raskošnoj kuriji počastio Stjepana Mesića, Budimira Lončara, Ivu Josipovića..., a budući da je doktorirao na teologiji Srpske pravoslavne crkve dogodine bi mogli doći na red Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić, Vojislav Šešelj... Amen.

>> Bauk i Glavašević mini performansom protiv ploče u Jasenovcu    

Komentara 1

PI
pipnicar
13:10 31.12.2016.

Ivkosicu volim te procitati, nekad mi ne legnes ali ovoj put si izvrastan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije