Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lista Barbare Walters

Zbog vjenčanja s Clooneyjem Amal proglašena najfascinantnijom osobom 2014. godine

amal alamuddin clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.12.2014.
u 13:13

Ugledna odvjetnica trenutačno nosi titulu koju su prije nje imali Nelson Mandela, Majka Tereza, Barack Obama i Steve Jobs

Poznata televizijska voditeljica Barbara Walters suprugu Georgea Clooneya proglasila je najfascinantnijom osobom 2014. godine.

Walters svake godine radi listu 10 najfascinantnijih osoba godine, a ovaj put prvo mjesto na njenoj listi zauzela je ugledna odvjetnica Amal Clooney. Televizijska voditeljica priznala je da je ove godine bila pristrana prema ženama, vjerojatno zbog svih nevjerojatnih postignuća žena ove godine.

Titulu najfascinantnije osobe Amal je dobila zbog vjenčanja godine u kojem je bračne zavjete izmijenila s donedavno najpoželjnijim neženjom – Georgeom Clooneyjem.

– Nevjerojatno je da Amal nitko nije zavidio. Možda zato što mi, jednako kao i George, ne možemo odoljeti savršenstvu. Ili možda zato što nas ohrabruje da mislimo kako, bez obzira koliko to trajalo, postoji savršena osoba za svakoga – izjavila je Barbara u listopadu nakon što su slike s vjenčanja lijepe Amal i šarmantnog Georgea preplavile javnost.

Foto: Claudia Manzo/IPA/Pixsell

– Sve što ona radi, govori ili odijeva jednostavno je fascinantno – zaključuje Barbara koja je očarana lijepom odvjetnicom.

Impresivna Amal titulom najfascinantnije osobe ušla je u društvo najutjecajnijih osoba na svijetu. Prije nje, na vrhu Barbarine ljestvice bili su redom Nelson Mandela, Bill Clinton, Majka Tereza, Hillary Clinton, Barack i Michele Obama, Colin Powell, David Petraeus i Steve Jobs.

>>Amal je zgrožena Clooneyevim navikama u krevetu

>>George i Amal Clooney posvajaju dijete iz ratom opustošene zemlje?

>>Medenom mjesecu došao kraj! Amal uzela Clooneyjevo prezime i otišla u Grčku

Komentara 6

SA
Sauron
13:51 15.12.2014.

Ovo je nešto najgluplje što sam ikad čuo... baš me zanima na koga ona ima utjecaj......Isuse kud ovaj svijet ide.....

MA
maxxxx
14:14 15.12.2014.

Jel ona najfascinantnija ili najutjecajnija osoba? A najutjecajnija (najfascinantnija) je na svijetu zato jer se udala na najpoželjnijeg neženju koji uopće nije neženja nego rastavljen i nije niti blizu vrha liste najutjecajnijih. Ovo je fascinantno glupo.

Avatar bokolo
bokolo
20:47 15.12.2014.

Sta Barbara Walters najavi obicno to ima nekih politickio koreknih znacenja......kako se to kaze BullShit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije