Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.12.2013. u 11:06

A prave katastrofe su: HTV-ovo “Zdravo društvo”, “Treća povijest” i podobni voditelji, RTL-ova rubrika “Modni sud” i zatrpavanje udarnih večernjih termina sapunicama na Novoj i RTL-u

5. “Zdravo društvo” vodi TV amater Srećko Horvat, pokupljen među publikom simpozija lijeve misli pa ravno na Prvi program HTV-a. Nije u stanju kompetentno raspravljati ni o jednoj temi, a odabire ih sam. Misli da je emisija uspjela ako ima goste iz Srbije i ostalih novih država.

4. “Treća povijest” djelo je sveučilišnog nastavnika povijesti Tvrtka Jakovine, još jednog TV amatera koji je preko noći, također po političkim simpatijama odgovornih, postao voditelj i urednik na HTV-u. Ovaj profesionalni povjesničar programiran je kao i S. Horvat, skuplja goste iz susjedstva i jednako je dosadan.

3. Stipe Alfier, novi voditelj dnevnika HTV-a, nema si što predbacivati. Sam je odabrao biti izrazito antipatičan i nasmrt preplašen, ali da se kojim slučajem, umjesto njega, u dnevniku HTV-a ukaže i najbolji američki TV voditelj, dnevnik ne bi bio spašen – i dalje bi bio treći po gledanosti, iza Nove TV i RTL-a.

2. RTL-ova tjedna rubrika “Modni sud”, nedjeljom unutar “Exkluziv tabloida”, ima sutkinju Billy koja ocjenjuje odijevanje drugih, a sama je nesvjesna sebe. Stalno nosi istu kapu na glavi, kao Predrag Raos, Saša Lošić i braća Vraneševići, a oni nisu u modnom sudu. Treba ih hitno pozvati jer oni to zaslužuju.

1. Dva sata svake večeri, od osam do deset, Nova TV i RTL TV emitiraju po dvije sapunice, jednu domaću, pa jednu tursku. Puniti udarne termine jedino sapunicama i na taj način iz dana u dan rušiti kvalitetu vlastitog programa prilično je čudna ambicija koju bi trebalo obuzdati intervencijom zakonodavca.

>>HTV cenzurirao najvažniju Milanovićevu rečenicu

Komentara 20

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:25 31.12.2013.

Lako za emisije, ima dosta programa koje treba pothitno ukinuti jer ne vrijede pišljiva boba...

KO
Kora
14:19 31.12.2013.

Uvelike je sve istina kako vidi g. Starčević. Naročito što se tiče sapunica. Na Novoj tv - "Zora dubrovačka" - to je podinteligentno do bolesnih razmjera da bi tu seriju trebalo zabraniti u ime Ministarstva zdravlja jer to razara mozak. "Zoru dubrovačku" sam jedno vrijeme gledala iz perverzije - baš da vidim do kojih granica ide imbecilnost. Ali mom čuđenju nije bilo kraja, iz večeri u večer bila bi frapirana: pa zar je tako nešto moguće?!?!? Da to rade profesionalci, (od scenaristice, redatelja koji je profesor na akademiji, diplomiranih glumaca...) , a ne dramska sekcija škole djece s poteškoćama u razvoju? Ma, uvjerena sam da bi i mentalno hendikepirani iznjedrili nešto suvislije.

MO
morituriite
12:32 31.12.2013.

A čujte, svakako je bolje gledati i one turske sapunice nego ijednu informativnu emisiju na Radmanovom yugobastionu RegionTV -u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije