Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 2014. GODINI

Goli vatreni u Brazilu, bakljada na San Siru, Cibona prvak... Pogledajte najbolje fotografije

Goli nogometaši
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/31
18.12.2014.
u 17:40

Mnogo su prašine podignule fotografije golih hrvatskih nogometaša koje je fotoreporter Pixsella uhvatio kako se kupaju tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu. Iznimnu pozornost izazvala je i utakmica domaćina SP-a i Hrvatske na otvaranju

Iza nas je 12 uzbudljivih mjeseci u svijetu sporta pa je vrijeme da se na izmaku 2014. prisjetimo najvažnijih događaja u godini.

Mnogo su prašine podignule fotografije golih hrvatskih nogometaša koje je fotoreporter Pixsella uhvatio kako se kupaju tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu. Iznimnu pozornost izazvala je i utakmica domaćina SP-a i Hrvatske na otvaranju.

Nekoliko mjeseci poslije hrvatski su navijači napravili bakljadu na San Siru i zamalo prekinuli utakmicu s Italijom, a zanimljiva je i fotografija na kojoj Stipe Pletikosa i Danijel Subašić dolaze na okupljanje reprezentacije držeći se za ruke. Dinamov Machado se tijekom utakmice sa Zagrebom držao za nešto drugo... U Splitu su lijepili plakate protiv Davora Šukera i HNS-a, a Maksimir je zjapio poluprazan.

Osim nogometa, tu su i Cibonino osvajanje ABA lige, uspjesi Marina Čilića i Borne Ćorića te ostali događaji koje su zabilježili fotografi Pixsella. Pogledajte ih u galeriji.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

>> Neodigrani derbi obilježio sezonu, ali i sjajni Krama, Zagreb...

Komentara 3

Avatar Dameanu
Dameanu
00:30 19.12.2014.

uh Lovren...

PA
Paton
17:54 18.12.2014.

moj sused ima bolje zadnjicu buahahaaaa

PA
Paton
18:33 18.12.2014.

a bome i hemeroid cini mi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije