Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaše mišljenje

Tko je ostavio najbolji dojam u TV debati?

debata
Foto: RTL
1/8
21.12.2014.
u 21:18

Je li vas netko večeras osvojio ili natjerao da promijenite svoju odluku o tome kome ćete dati svoj glas?

Na RTL-u smo večeras gledali prvu televizijsku debatu u kojoj su sudjelovali svi predsjednički kandidati.

Debata je trajala sat i pol i imala je nekoliko oštrijih dijelova u kojima su svojom žestinom prednjačili kandidati Milan Kujundžić i Ivan Sinčić

>> Što treba dr. Bosanac da govori o mojim građevinskim aktivnostima?

Najozbiljniji, bez ijednog osmijeha, bio je Sinčić, dok su aktualni predsjednik Josipović i Kolinda Grabar Kitarović pokušavali isijavati samouvjerenost i mirnoću. Jesu li u tome i uspjeli? Tko vas je neugodno iznenadio, a tko ugodno? Je li vas netko večeras osvojio ili natjerao da promijenite svoju odluku o tome kome ćete dati svoj glas?

>> Autobus Grabar Kitarović parkiran na stadionu Dinama

Svoje mišljenje ostavite u komentarima ispod članka!

Komentara 510

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
21:55 21.12.2014.

...nedaj bože da se desi još pet godina josipovića ... to če biti dvadeset godina komunističkog , antihrvatskog mraka u kontinuitetu ...(10 stipe i 10 ivo)

Avatar vitez
vitez
21:47 21.12.2014.

Kujundžić je bio fenomena! Kolinda pristojna.Josipović užas! Taj čovjek je totalna lignja bez stava! Odnosno obogatio se na grbači običnoih radnika-Josipović preko ZAMPA došao do love, njemu nije do Hrvatske niti naroda!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
21:34 21.12.2014.

Moram priznati da je Kujundžić značajno povećao izglede za drugi krug. Naravno, Josipović nije opcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije