Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirala rezultate

Pusić: Ako Grabar Kitarović pobijedi, Vlada je jedina obrana od povratka u korupciju i nacionalizam

pusić
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
11.01.2015.
u 22:15

Treba nam osoba koja će znati objediniti Hrvatsku i koja će znati koliki je veliki napredak Hrvatska napravila, kazala je Pusić

U stožeru Ive Josipovića, potpredsjednica Vlade Vesna Pusić komentirala je vodstvo Kolinde Grabar Kitarović:

 - Ja se nadam da u HDZ-u ne misle da je to stranačka pobjeda i da se neće tako ponašati ako rezultati ostanu ovakvi. Ako ostanu takvi čestitam Kolindi Grabar Kitarović na pobjedi. Pred njom je vrlo teška zadaća jer će morati promijeniti svoju retoriku iz kampanje. To je bila retorika povratka u devedesete, a nama to ne treba. Treba nam osoba koja će znati objediniti Hrvatsku i koja će znati koliki je veliki napredak Hrvatska napravila. Morat će prestati glasnogovornica konzervativnog dijela HDZ-a, kazala je Pusić.

Na pitanje zašto nisu uspjeli, kazala je kako će se rezultate trebati analizirati.

 - Očito je da je više motiviranosti bilo u taboru Grabar Kitarović.

Na pitanje što pobjeda Grabar Kitarović znači za vladu Pusić je kazala:

- Znači da je vlada sada jedina sigurna obrana od povratka u korupciju i nacionalizam

>> Mrtva utrka: Kolinda Grabar Kitarović prešla u vodstvo!

Komentara 45

TO
tolitol
22:28 11.01.2015.

Još jedan dokaz da su prijevremeni izbori nasušno potrebni. I ova i šef joj Milanović su u nekom svom filmu koji nema nikakve veze s ovim jadom od države koji je u zadnje tri godine doveden na prosjački štap. Svi bježe odavde, gospodarstvo je propalo, nezaposlenih nikad više, beznađe veće nego za vrijeme rata... narcisoidna osoba koja je iz udobnosti državnog aviona nesposobna vidjeti jad oko sebe.

BF
brkonja fra brkati
22:23 11.01.2015.

Hm,slika govori više od riječi !!

CI
cicibela
22:33 11.01.2015.

riga vatru, guta dim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije