Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitaj kandidata

Postavite pitanje Milanu Kujundžiću!

Kujundžić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
17.12.2014.
u 16:00

Pitanja šaljite na e-mail: izbori@vecernji.net. Uz pitanje napišite i svoje ime te svoje mjesto stanovanja

Nakon što ste u prošlim krugovima naše akcije imali priliku postaviti pitanja Ivi Josipoviću i Kolindi Grabar-Kitarović, pozivamo Vas da šaljete pitanja za predsjedničkog kandidata Milana Kujundžića.

Preporučujemo da, kao i do sada, postavljate pitanja iz područja ovlasti predsjednika Republike Hrvatske. Također, možete postavljati pitanja i o kandidatovu svjetonazoru te gospodarskim i društvenim temama. Najzanimljivija i najrelevantnija pitanja postavit ćemo kandidatu, a odgovore objaviti na našem portalu.

Zanima vas što budući predsjednik ili predsjednica Republike Hrvatske misli o ustavnim promjenama, svojim ovlastima, gospodarskoj situaciji i koja rješenja nudi za goruće probleme?

Uključite se i pošaljite svoje pitanje. U trećem krugu naše rubrike "Pitaj kandidata" šaljite nam pitanja za Milana Kujundžića.

Pitanja šaljite na e-mail: izbori@vecernji.net. Uz pitanje napišite i svoje ime te mjesto stanovanja.

>> Šaljite nam svoja pitanja za Ivu Josipovića

>> Postavite pitanje Kolindi Grabar Kitarović!

Komentara 78

Avatar brk2101
brk2101
16:45 17.12.2014.

Ajmo Ramljakica, ožeži

HL
HV_LAKI102
18:01 17.12.2014.

Zasto Josipovic i Kolinda nesmiju izaci na suceljavanje,da nisu mozda povukli kandidaturu?

ST
Stolic
18:22 17.12.2014.

Sad cu kao oni kolindini: Naprijed predsjednice , Najliepsi predsjednice vjerujemo vam slijepo! Pobjeda u prvom krugu ide Milanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije