Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uplatili donacije

Na Kolindinu donatorsku večeru u Splitu došli Štimac, Žužul, Maleš...

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/22
14.12.2014.
u 22:28

Zakupljeno je čak 510 mjesta, a Hrvoje Marušić, vlasnik Dental centra Marušić i splitski vijećnik HDZ-a kaže da očekuju donacije od najmanje milijun kuna

Na donatorskoj večeri za predsjedničku kampanju Kolinde Grabar Kitarović u splitskom hotelu Atrium pojavili su se uglednici iz svijeta nogometa, Igor Štimac, Slaven Žužul, Hrvoje Maleš, potom bivši vaterpolski reprezentativac Mislav Bezmalinović, brojni dalmatinski direktori, Jozo Tomaš iz hotela Park i gospodarstvenici, među kojima Ilija Naletilić vlasnik Inera, uz naravno viđenije HDZ-ovce.

Zakupljeno je čak 510 mjesta, a Hrvoje Marušić, vlasnik Dental centra Marušić i splitski vijećnik HDZ-a kaže da očekuju donacije od najmanje milijun kuna. Rekao je novinarima da su trebali uzeti veću dvoranu jer su bar 200 poziva jučer i prekjučer morali odbiti jer nemaju dovoljno mjesta. Ipak, kaže on, ljudi su uplatili donacije iako nisu bili na večeri koja se sastojala od jednostavne, dalmatinske spize: pršut i sir za predjelo, pašticada s njokima i svinjetina za glavno jelo i kolač za desert.

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Prije donatorske večere HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović održala je predizborni skup u prepunoj dvorani na Gripama. U prvom su redu uz Tomislava Karamarka i Milijana Brkića sjedili domaćini župan Zlatko Ževrnja i predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić, Božidar Kalmeta, Goran Dodig, a u publici su zapaženi Ivica Šurjak, Josip Botteri Dini, Domagoj Maroević...

- Predsjednik hrvatske vlade kaže da Hrvatska nikada neće biti bogata. To je laž i izgovor za nerad i nebrigu. Ja to neću dopustiti! - istaknula je Grabar Kitarović i ponovila kako će sazvati sjednicu Vlade i tražiti da joj polože račune. Ako ne budu imali rješenje, reći će im da spakiraju kufere. Karamarko je pozvao na jedinstvo hrvatskog naroda.

- Poručujem HDZ-ovcima, svoje vlastite interese stavite u drugi plan, sada je najvažnije boriti se za Hrvatsku – pozvao je Karamarko. Predizborne skupove Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak će održati u susjednoj Hercegovini, a do kraja kampanje obići će i Suboticu u Srbiji i Boku Kotorsku u Crnoj Gori.

>>D. Ramljak: Umjesto Kolindina odgovora, doživljavam napade i blaćenje

>>U otvorenom pismu postavila 10 'vrućih' pitanja za Grabar Kitarović

Komentara 129

DU
Deleted user
23:07 14.12.2014.

Sad će crvendaći osuti paljbu o krađi pronevjeri, manipulacijama...Vidi se da ih je prpa.

KA
kavicakaka8
22:45 14.12.2014.

AAAAAJJJJMMMOOOOOOOOOOO-kaže ćiro, što je pametna i lijepa u p..... m.....

TE
teoodd
23:24 14.12.2014.

neka Danice Ramljak I ostali....Izreka kaže "Teško vuku za kojim psi ne laju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije