Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni tajnik HDZ-a

Milijan Brkić: Nismo ni najmanje zabrinuti

kolinda
Foto: Anto Magzan/Pixsell
11.01.2015.
u 20:38

Sigurno je da će Kolinda Grabar Kitarović biti prva hrvatska predsjednica, kazao je Brkić

Nakon što su u izborni stožer HDZ-a počeli pristizati rezultati DIP-a koji pokazuju kako se između Josipovića i Grabar Kitarović vodi mrtva trka, glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić kazao je kako nije zabrinut.

 - Nismo ni najmanje zabrinuti jer ovo je nereprezentativan rezultat. Hrvatska je rekla dosta politici bez ideje. Aktualna vlast je sve napravila da što manji broj Hrvata u iseljeništvu izađe na izbore, kazao je Brkić za HRT.

Na pitanje očekuju li kako će glasovi dijaspore biti presudni Brkić je kazao kako je 'svaki glas je jednako vrijedan.'

Nakon izlaznih anketa koje su pokazale kako je Kolinda Grabar Kitarović osvojila 51,40 posto, u stožeru HDZ-a zavladalo je veselje, a zadovoljstvo Brkić ni tada nije krio.

- Prve izlazne ankete su dobre. Hrvatska je rekla dosta ovakvoj politici, HDZ i partneri su hrvatskim građanima dali mogućnost izbora. Program Grabar Kitarović govorio je o budućnosti, a ne prošlosti i obraćao se svim Hrvatima diljem svijeta. Nažalost u BiH nije festival demokracije, nego festival nečega što nije dobro. Sigurno je da će Kolinda Grabar Kitarović biti prva hrvatska predsjednica i da se više nećemo baviti temama koje ne tište hrvatske građane, kazao je Milijan Brkić za NOVU TV.

>> Veselje u stožeru HDZ-a: Ne želimo biti euforični, ali emocije je teško kontrolirati

Ključne riječi

Komentara 23

IV
ivanlovin
19:43 11.01.2015.

Ajde idi diplomiraj prvo pa pricaj nesto. Jadna smo mi drzava kad nam je puna laznih diplomanata, a oni koji su mukom i postenjem svoje stekli su rasuti po svijetu. Znam da cu dobiti minusa pun vrag jer prozivam HDZ ovca ali sto je istina istina je. U nijednoj stranci nesmije biti ovakvih

VI
virgosinemacula
19:58 11.01.2015.

Javio se ovaj potenjacina sto krade tudje diplomske radove, lopina.

MC
mcmarko
20:18 11.01.2015.

A ovaj prepisivač još nije procesuiran? Jadni smo da jadniji ne možemo biti. SDP i ovi nisu med i mlijeko, ali hdz-u se sudi za korupciju i kriminal, stranci se sudi, a mogu ići na izbore. To je naš hrvatin predsjednik dip-a. Žalosna smo mi država. žalosna da nam ovakvi vode državu. Mene je iskreno sram što sam išao na faks i diplomirao i opet mi hdz-ovci kolo vode. Rade zakone za sebe, namještaju si poslove a ja sve to moram plaćati i ne smijem raditi ono za što sam se školovao jer nisam podoban. Gadite mi se svi od reda. Svi u svijetu znaju kakva ste stranka. I glavno da se o mojoj sudbini odlučuje u kupresu, tomislavgradu, livnu, duvnu... Plati porez, pa glasaj. Nećeš platiti ne možeš glasati, a ja plaćam porez da bi oni mogli dobiti moj novac, a da mene nitko za to ne pita... Neka propadnemo, tako nam i treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije