Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvješće

Hrvatska zora Kujundžiću uplatila 10 kuna

Milan Kujundžić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
22.12.2014.
u 23:00

Najveći je donator HDSSB, koji je u više navrata uplatio oko 230.000 kuna.

Milan Kujundžić dosad je u kampanji potrošio 390.806 kuna, a od donacija je prikupio 564.559 kuna. Najveći je donator HDSSB, koji je u više navrata uplatio oko 230.000 kuna. Obiteljska stranka uplatila je 8350 kuna, a Kujundžićeva Hrvatska zora samo 10 kuna.

Hrvatska zora nije bila donator kampanje, već članovi stranke sami doniraju novac. Tih 10 kuna nije donacija u novcu, vjerojatno je riječ o sitnoj usluzi koju moramo bilježiti kao donaciju, objašnjavaju u stožeru.

U nastavku pogledajte tko je sve uplatio donacije.

>> Josipović objavio izvješće o donacijama. Pogledajte tko je dao najviše!

Komentara 36

GO
google385
16:45 22.12.2014.

zasto sam protiv josipovica? zato jer je skoro 5 godina spavo i tek se sad aktiviro I nije za predsjednika jer su ga u UN zbog njegove proslosti izbjegavali predsjednici drugih zemalja

HL
HV_LAKI102
19:53 22.12.2014.

Kujundic je zaista naj bolji kandidat za buduceg Predsjednika Hrvatske Drzave,i pobjedi li biti ce to vise nego zasluzeno.Karamarko je napravio veliku gresku sto nije podrzao preferencijalno glasanje kod izbora kandidata za Predsjednika. Da je Kolinda posteno pobjedila na demokratskom glasnju,jedan clan jedan glas,siguran sam da dr. Kujundzic nebi napustio HDZ ciji sam i ja clan(naravno paramecijum) od 92godine.Sto se tice Kolinde ona nije za to kriva,o njoj imam fino misljenje,i pobjedili bit cu zadovoljan,samo da se makne Josipovic i crvena partija.Tu postoji drugi problem,sta poslije zavrsetka izbora?Partija je dovela na vlast,naravno da ce morati raditi po upustvima partije kao sto radi i Josipovic i to vise nece biti ona Kolinda iz predizborne kampanje nego obicna marioneta vladajuce druzine HDZ-a sa sarenom biografijom.Za razliku od svih dr. Kujunzic je nezavisan i slobodan kandidat,sam je tvorac svog programa,ozbiljan je covjek,pravi domacin,domoljub ,vjernik,humanist i vjerujem da sve sto obeca da ce svim silama pokusati i ostvariti i izvuci zemlju iz dugogodisnje agonije....pobjedi li sad na izborima,drugi mandat mu nece biti upitan.

GO
google385
16:42 22.12.2014.

ANKETA ko misli da josipovic nece pobjediti neka mi udari plus od srca hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije