Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osnivač Tesla Motors

Elon Musk podržao Josipovića u promociji električnih vozila i održivog prijevoza

saša cvetojević i ivo josipović tesla auto
Foto: Promo
1/2
02.01.2015.
u 13:20

Elon Musk pohvalio je uključivanje aktualnog predsjednika u promoviranje ideje održivog prijevoza, u kojoj su električni automobili jedna od ključnih sastavnica

Elon Musk, jedna od ikona globalnog zelenog pokreta, osnivač kompanija Tesla Motors, SolarCity i SpaceX, poručio je u svojem pismu Ivi Josipoviću kako je "od izuzetne vrijednosti da imamo svjetske vođe poput Ive Josipovića koji pokazuju put naprijed za budućnost održivog  prijevoza".

Iako se osobno nije mogao pridružiti Ivi Josipoviću u planiranoj vožnji električnim automobilom Tesla S do Smiljana, rodnog mjesta Nikole Tesle, po kojem su ova kompanija i njezini modeli dobili ime, Elon Musk pohvalio je uključivanje aktualnog predsjednika u promoviranje ideje održivog prijevoza, u kojoj su električni automobili jedna od ključnih sastavnica. Musk je inače ove godine donirao milijun dolara za izgradnju muzeja Nikole Tesle.

>> Josipović objavio programsko pismo: Grabar Kitarović i HDZ izvor su problema, a ne rješenje

Komentara 13

WC
wCROw
14:50 02.01.2015.

Sjećate li se gospdina koji je rekao da su "Zeleni kao lubenica, izvana zeleni, iznutra crveni!"

DO
domoljubxy
14:26 02.01.2015.

Šteta za ovoga poduzetnika kada daje potporu izgubljenoj politici i koja ne vjeruje u Hrvatske vrijednosti nego u propast

SE
sestrićna
16:51 02.01.2015.

koja fora..nazove ga cvetojević da pošalje podršku drugu ivi :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije