Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grabar kitarović

'Iako sam znala da u Hrvatskoj vlada čemer i jad, sad sam to i neposrednim iskustvom spoznala'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.12.2014.
u 20:26

Josipović je optuživao Grabar Kitarović da nema program i kako ga nitko na papiru nije vidio pa ga je zato HDZ-ova predsjednička kandidatkinja razuvjerila

Kolinda Grabar Kitarović večeras je na predizbornom skupu u Velikoj Gorici otkrila kako je s guštom predsjedniku Ivi Josipoviću na jutrošnjem sučeljavanju poklonila svoj program te da mu je s jednakim guštom na njegovim stranicama napisala poruku koju će, kako je rekla, pamtiti i 28. prosinca.

Naime, Josipović je optuživao Kolindu da nema program i kako ga nitko na papiru nije vidio pa ga je zato HDZ-ova predsjednička kandidatkinja razuvjerila. U posljednjih sedam dana, Grabar Kitarović ponovno je proputovala Hrvatsku, a u zadnja dva i pol mjeseca prešla je više od 30.000 kilometara.

– Iako sam znala da u Hrvatskoj vlada čemer i jad, sad sam to i neposrednim iskustvom spoznala – rekla je Grabar Kitarović koja je i Vladu i aktualnog predsjednika optužila za bezidejnost.

– Hrvatska je u dubokoj socijalnoj i gospodarskoj krizi. Europska komisija  upozorava nas da smo na rubu propasti, a 90% građana kaže da Vlada vodi državu u krivom smjeru, ali Josipović kaže da je to pravi put – poentirala je Kolinda.

– Josipović se pet godina izgovarao da su mu ovlasti premale, a sada se sjetio da bi mijenjao Ustav. Ali to mu neće proći jer u taj njegov program izbornih pobjeda ne vjeruje niti SDP koji ga podržava kako kandidata – poručila je na skupu Kolinda. Ponovno je optužila vladajuće u Hrvatskoj da je ravno veleizdaji to što iz kohezijskih fondova EU nisu povukli niti kune naglasivši da je za RH za 2014. bilo pripremljeno 11 milijardi kuna.

>>Evo kako predsjednički kandidati stoje u anketama!

>>Grabar Kitarović: Ova je Vlada najgora u povijesti. Sinčić: Gora nije ni moguća

Komentara 170

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:04 19.12.2014.

Tako je Kolinda, tek kada dođeš među narod i u maja mjesta shvatiš koliko ima sirotinje i kako se živi..nije Hrvatska samo Pantovčak!

GR
grgaman
20:54 19.12.2014.

Udbaskoj mafiji nece pomoci ni namjestene ankete ni njihovi mediji niti nepostojeci glasovi. Za Ivu je samo 15 posto jugoslavena i Srba. Kolinda pobjedjuje u prvom krugu

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
20:48 19.12.2014.

Bravo Kolinda, samo naprijed. Inače su više manje onemogućili dijaspori da glasa, prvo se moraš registrirati a onda potegnuti par sto milja do konzulata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije