Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od dvoboja

Kolinda odbila sučeljavanje u Lisinskom

14.12.2014., Knin - U sklopu predsjednicke kampanje kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarovic posjetila je kraljevski grad te se druzila s gradjanima.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
02.01.2015.
u 22:44

Sučeljavanje su pripremili Večernji list, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu i Media servis, no stožer Kolinde Grabar Kitarović, nakon dugog premišljanja, odbio je tu mogućnost.

Sve je bilo spremno da se dvoje predsjedničkih kandidata, osim na tri televizije, sučele i u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u srijedu, 7. siječnja točno u podne.

Sučeljavanje su pripremili Večernji list, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu i Media servis, no stožer Kolinde Grabar Kitarović, nakon dugog premišljanja, odbio je tu mogućnost.

Politički dvoboj trebao se održati pred publikom u kojoj bi bilo po petsto simpatizera predsjedničkih kandidata te nekoliko stotina studenata s FPZG-a, Verna i Prve visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays.

Stožer Ive Josipovića na sučeljavanje je pristao bez ikakvih uvjeta. 

>>'Stazić je posljednja osoba koja bi smjela govoriti o korupciji'

>>Josipovića 'lajkaju' mladi, a Kolindu simpatizeri HDZ-a

Komentara 167

DA
Djeca_Arbata
22:50 02.01.2015.

Judith Reisman...žena je rekla poslije da to nije doživjela u životu...takvu brutalnost...

Avatar abakus
abakus
23:21 02.01.2015.

Mogu zamisliti kako bi to izgledalo. Na svaki odgovor Grabar Kitarović "nepristrana publika" sastavljena od "studenata" već dokazanih po svojoj pristranosti na predavanju Judith Reisman vikala bi "Uaaa!" i dovikivala joj koješta. A na Josipovićeve odgovore dvoranom bi se zaorio gromoglasan pljesak. Snimku tog linča... pardon, sučeljavanja, bi nam onda "nepristrana" HRT puštala najmanje 10 puta dnevno, sve do izbora. A da se umjesto toga sučele pred publikom sastavljenom od studenata koji dolaze na predavanja don Damira Stojića...? Može li tako? Stvarno otužno. Ako je i od Josipovića kojeg očigledno ne zovu bez razloga lignjom, previše je...

DA
Djeca_Arbata
22:46 02.01.2015.

Pametno...samo da se još Zakošek sa svojima pojavi ...zadnji puta su na Filozovskom faksu skoro istukli onu jadnu staricu iz USA koju je pozvala udruga "U ime obitelji"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije