Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Splitu

Kolinda Grabar Kitarović: Zdravko Mamić je imao pravo dati donaciju

kolinda grabar kitarović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/14
05.01.2015.
u 15:26

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a ponedjeljak provodi u Splitu i Imotskom

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a, ponedjeljak provodi u Splitu i Imotskom. Nakon šetnje preko splitskog pazara na rivi se susrela s četvoricom otočkih gradonačelnika i poručila kako treba revitalizirati otoke.

– Neperspektivne vojne objekte treba predati jedinicama lokalne samouprave i treba raditi na tome da se revitalizira život, da se mladi vraćaju na otoke. Treba poticati razvoj ribarstva. Katastrofa je što nam je ove godine dodijeljeno iz EU fondova 36 milijuna eura za ribarstvo, a država nije povukla niti jedan euro – istaknula je Grabar Kitarović. Poručila je kako bi trebalo staviti moratorij na ovrhe i deložacije nezaposlenim osobama, a da se umirovljenicima oproste dugovi.

Još se jednom ogradila od govora mržnje na društvenim mrežama njezinih pristaša, a ponovno je i komentirala donaciju Zdravka Mamića. – On ima jednaka prava kao i svaki građanin Hrvatske i imao je pravo dati donaciju. Bez obzira na to što se događa, ne možete nikoga a priori osuđivati nizašto. Volim nogomet, pratim nogomet, odlazim na utakmice, ali ne sjedim u svečanim ložama, već sam na tribinama među navijačima – rekla je Grabar Kitarović koja je u Splitu posjetila HGSS i susrela se s predstavnicima Udruge nezaposlenih i Udruge Franak.

>>Ozbiljan gaf Kolinde Grabar Kitarović na sučeljavanju koji nitko nije primijetio

>>Tko je ostavio bolji dojam u prvom sučeljavanju: Josipović ili Grabar Kitarović?

Komentara 125

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:48 05.01.2015.

Pa ne želim raspravljati o 'ukusima' ali nekako mi je Mamić sa 10 tisuća kuna manje upitan sa strane zakona nego Ježić koji je dao 200.000 kuna Josipoviću za prošlu kampanju.... Valjda zbog toga nije morao uplatiti onih 5 milijunaa $ po nalogu suda....

19
1995josip
15:39 05.01.2015.

Hrvatice i Hrvati su za Kolindu !

DG
damir.geo
15:36 05.01.2015.

Mene samo zanima Josipovicevo objasnjenje izjave da je on zasluzan za donosenje zakona kojim se zabranjuje ovrha nad jedinom nekretninom? Koji je to zakon i kad je donesen? Ako takav zakon ne postoji onda je na debati otvoreno svjesno lagao, pa nek objasni zasto je to napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije