Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HDZ-a

Karamarko: Imamo predsjednicu! Hvala ti Kolinda, a hvala i Jakovu koji je sve morao trpjeti

kolinda
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/22
11.01.2015.
u 23:08

Naglasio je kako će Kolinda biti predsjednica svih Hrvata i raditi za njihovu dobrobit zajedno s budućom hrvatskom vladom

Nakon pobjede Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima, uoči njenog prvog obraćanja, u izbornom stožeru prisutnima se obratio predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko:

 - Svima zahvaljujem na svemu što ste učinili. Imamo predsjednicu! Najveća hrvatska stranka koja je pod vodstvom Tuđmana stvorila hrvatsku državu danas je iznjedrila svog predsjednika. Hrvatski narod uvijek osjeti kad treba donijeti pravu odluku. Za predsjednicu smo dobili hrabru ženu. Hvala svima na toj pobjedi. Hvala tebi Kolinda, i Jakovu koji je to morao trpjeti, kazao je Karamarko.

Naglasio je kako će Kolinda biti predsjednica svih Hrvata i raditi za njihovu dobrobit zajedno s budućom hrvatskom vladom. Pozdravio je i branitelje u Savskoj te Hrvate u BiH kojima je kako je kazao, 'danas onemogućeno da iskoriste svoje glasačko pravo'.

>> Kolinda Grabar Kitarović prva hrvatska predsjednica!

>> Grabar Kitarović: Hrvatska će biti najrazvijenija zemlja Europske unije i svijeta

>> Milanović: Ovo je bila sektaška kampanja

Komentara 11

IV
ivanlovin
23:17 11.01.2015.

Po ovom sto je karamarko pricao prije predsjednice vidim da ce on biti gazda nista od neutralnosti

PR
Protivcenzure
23:20 11.01.2015.

ovo je PRAVI predsjednik. gdje to na svijetu ima da netko govori prije pobjednika??i to još kolindin šef. on je pravi predsjednik hrvatske.

TR
Trajkovski
01:40 12.01.2015.

Karamarko je opasan igrač - možda je pomalo blefirao kad je prekjučer rekao da je na Pantovčaku totalna panika jer Kolinda sigurno pobjeđuje... Ipak, mora se priznati - sve što je rekao - svaka procjena se do sada na kraju pokazala točnom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije