Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovarao na Twitteru

Josipović: U ratu sam 'vadio' naše zarobljenike iz srpskih logora

Josipović
Foto: Twitter
22.12.2014.
u 09:24

Na pitanje zašto su toliki otpori teritorijalnom preustroju Hrvatske, Josipović je napisao da "političke oligarhije trebaju fotelje".

Predsjednički kandidat i aktualni predsjednik Ivo Josipović sinoć je preko Twittera odgovarao na mnoga pitanja iz sfere politike, ali i drugih društvenih sfera.

Tako je otkrio da između Star Treka i Star Warsa bira Star Trek te podržava ORaH u legalizaciji marihuane u medicinske svrhe. Napisao je da će za Novu godinu biti doma, a vjerojatno će se prošetati gradom. Kada se radi o rock glazbi, predsjednik se nije mogao odlučiti pa mu je odgovor glasio: "Beatlesi, volim i Stonese".

"Do 4 sata ujutro odgovaram na mailove"

Na pitanje hoće li doći na utakmicu Dinama ili nogometne reprezentacije u Maksimir, Josipović je napisao "rado, ali mnoge bi se stvari morale promijeniti". - Rado idem na hokej, rukomet, tenis, vaterpolo... - dodao je Josipović.

Otkrio je da dnevno odgovara na otprilike 300 mailova te napisao da će nastojati i u budućnosti svakodnevno koristiti Twitter. - Dan je ograničen. Do 4 sata ujutro odgovaram na mailove - napisao je Josipović te dodao da će češće osobno tvitati "ako postignete da dan traje 30 sati".

Račan je najbolji premijer

- Naravno, sjećamo se kako su izgledale devedesete - napisao je Josipović na pitanje očekuje li još uhićenja za kazneno djelo ratnog profiterstva. Na pitanje što ćemo "s tim bistama i sličnim obilježjima iz povijesti bilo koje boje oko kojih se lome koplja", predsjednik je odgovorio da se "povijesti ne treba sramiti, ni bježati od nje". - Za dnevnu politiku je to nevažno - smatra Josipović.

- Ne znam nijednog političara koji je više s medijima i građanima od mene - odgovorio je Josipović na pitanje hoće li i dalje biti otvoren za komunikaciju ili je ovo jučer bilo samo zbog kampanje. Josipović je napisao da je na njega najbolji hrvatski premijer bio Ivica Račan. - Obavljao sam druge dužnosti gdje sam bio najkorisniji. 'Vadio' naše zarobljenike iz srpskih logora. Spasio negdje oko 180 - napisao je Josipović na pitanje što je radio 1991. godine i zašto se nije uključio u Domovinski rat.

Na pitanje zašto su toliki otpori teritorijalnom preustroju Hrvatske, Josipović je napisao da "političke oligarhije trebaju fotelje". 

>>Jesam li domoljub? Jesam. Brinem li o braniteljima? Brinem. Brinem li o Hrvatskoj? Brinem.

>>Održano televizijsko sučeljavanje svih predsjedničkih kandidata

>>Ma dobar je on i za drugi mandat. Samo da je čvršći

Komentara 59

DU
Deleted user
09:40 22.12.2014.

Dragi branitelji pa jeste vi ovo pročitali "on je vadio zarobljenike iz srpskih logora" to više stvarno prevršilo svaku mjeru, poduzmite nešto jer blati vašu borbu za Hrvatsku.

LI
Livi
09:35 22.12.2014.

Kakvu uopce dioptriju ima ovaj covjek koji bi htio ponovo biti predsjednik, ako je Racana proglasio najboljim premijerom!!! Zar pod Racanovom vlascu i pod vlascu Komunisticke partije ili ti Partije reformiranih komunista nije bez trunke protivljenja predato Srbima svo naoruzanje TO, (koju su uostalom i Hrvati iz svog samodoprinosa placali) a njegov jos uvijek savjetnik Budo Loncar u Vijecu UNA trazio za Hrvatsku embargo na uvoz oruzja!!! Ocito je Josipovicu i bilo stalo da se Hrvatska unisti, sto su i pokusali 1990. ali nisu uspjeli.

NE
neos
09:41 22.12.2014.

Nemoj bježati od povijesti , uzmi tu bistu iz našeg ureda u kojem si ilegalno , zabi si je u dupe i tako ukrašen odšeči u povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije