Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirali

HUP se ogradio od pisma podrške njezinih članova predsjedničkim kandidatima

sučeljavanje
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.01.2015.
u 21:10

- Vezano uz pisma podrške gospodarstvenika koja se upućuju predsjedničkim kandidatima, želimo naglasiti da se radi o iznošenju pojedinačnih i osobnih stavova- navodi HUP.

Hrvatska udruga poslodavaca ogradila se od pisma pojedinih njezinih članova te se javnosti obratila priopćenjem.

- Vezano uz pisma podrške gospodarstvenika koja se upućuju predsjedničkim kandidatima, želimo naglasiti da se radi o iznošenju pojedinačnih i osobnih stavova.

Hrvatska udruga poslodavaca dobrovoljna je i politički neovisna udruga koja zastupa interese članova neovisno o njihovom političkom opredjeljenju-priopćio je HUP.

>> 'Evo zašto mislimo da biste trebali podržati pravi put'

Komentara 19

19
1995josip
21:16 09.01.2015.

Kolinda vodi 3:0

GO
google385
21:29 09.01.2015.

Unaprijed Kraljici Kolindi cestitam I vrijeme je da Hrvati dobiju kraljicu

PO
Polikarp
22:28 09.01.2015.

Ovo inscenirano sučeljavanje koje je priredio HRT trebalo je zaustaviti Josipovićev slobodni pad. Ali gledatelji su prepoznali namještaljku (Ivo je upadno znao neke detalje baš kao student koji zna pitanje koje će biti postavljeno). Ukratko: u nedjelju navečer Kolinda će biti nova hrvatska predsjednica.Koli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije