Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mamićev favorit

Autobus Grabar Kitarović parkiran na stadionu Dinama

Kolindin autobus u krugu Dinamovog stadiona
Foto: Čitatelj
1/4
20.12.2014.
u 15:34

Gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, Zdravko Mamić, izvršni predsjednik GNK Dinama nije krio kako je upravo Kolinda Grabar Kitarović njegov favorit na predstojećim izborima

Čitatelj Večernjeg lista poslao nam je fotografije autobusa predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović, parkiranog na Maksimirskom stadionu.

Kako doznajemo od glasnogovornika kampanje Grabar Kitarović, Mladena Pavića, autobus se kad nije u kampanji koristi parkingom na stadionu.

Podsjetimo, gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, Zdravko Mamić, izvršni predsjednik GNK Dinama nije krio kako je upravo Kolinda Grabar Kitarović njegov favorit na predstojećim izborima. To je potvrdio i donacijom od 10.000 kuna koju je priložio na donatorskoj večeri na kojoj su se skupljala sredstva za njenu kampanju.

- Nikoga ne financiram, iako ću na donatorskoj večeri priložiti deset tisuća kuna za Kolindu, ona je moj favorit. Volio bih da žena bude na čelu države, a ona to zaslužuje, kazao je Mamić.

Foto: Čitatelj

>> Na Kolindinu donatorsku večeru u Splitu došli Štimac, Žužul, Maleš...

>> Mamić izgubio živce: Prosvjed u Splitu vodili su dušmani i neprijatelji države!

Komentara 76

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
15:46 20.12.2014.

Kako se može vidjeti, nije parkiran "na stadionu" već na parkingu pokraj stadiona. Drugo, to nije Mamićev stadion, a dvojbeno je koliko je i Dinamov budući da mu je vlasnik grad Zagreb. Kako se grad i država odnose prema samima sebi, najbolje govori upravo taj stadion. Za one koji misle da se ovom državom dobro upravlja neka pogledaju još neke primjere "brige": Sveučilišna bolnica (Blato), Glavni zagrebački željeznički kolodvor, brze željezničke pruge, zgrade zagrebačkog sveučilišta... i zapušten gotovo čitav stari zagreb ("pazi cigla").

KL
Klarahrv
15:36 20.12.2014.

I to je vijest? Nevjerovatno.

KR
krka
15:46 20.12.2014.

kaj Vas to pere gdje je zaparkan Kolindin bus??? Gdje ste bili od travnja od kada lignjum slini po državi bjesomučno trošeči novac sirotinje koja radi u Konzumu i Varteksu za 3000 kuna mjesečno čak i po 200 sati??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije