Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dali joj veliki prostor

Arapski mediji o Kolindi – opisuju je kao najatraktivniju državnicu svijeta

Arapski mediji o Kolindi Grabar Kitarović
Foto: alarabiya.net
1/2
12.01.2015.
u 17:08

Arapski mediji novoizabranu hrvatsku predsjednicu opisuju kao izuzetno pametnu, inteligentnu, sposobnu i visokoobrazovanu osobu koja govori sedam jezika

Gotovo svi vodeći arapski mediji, prvi puta od smrti Josipa Broza Tita, što je neobično, dali su veliki prostor pobjednici drugog kruga na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj, Kolindi Grabar Kitarović.

Osim što je opisuju kao izuzetno pametnu, inteligentnu, sposobnu i visokoobrazovanu osobu koja govori sedam jezika (francuski, engleski, španjolski, njemački, portugalski, talijanski i hrvatski), opisuju je i kao najljepšu i najatraktivniju državnicu na svijetu. Iako su ovlasti predsjednika ograničene, vjeruju kako će nova predsjednica Kolinda pokušati učiniti sve što je u njezinoj moći da izvuče Hrvatsku iz duboke krize.

Kolinda u svijetu uživa veliko poštovanje zbog niza funkcija koje je obnašala. Ono što je najinteresantnije da neki arapski mediji špekuliraju je li njezin suprug židovskog podrijetla s obzirom na to da se zove Jakov.

>> Grabar Kitarović: Milanović mora podnijeti račune, a danas se nalazim s Josipovićem

>> Deutsche Welle: 'Politička senzacija' u Hrvatskoj

>> Profesor Jakov posvetio se obitelji i političkoj karijeri supruge Kolinde

Foto: alarabiya.net

Komentara 171

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:18 12.01.2015.

Nitko nikada nije imao ljepšu predsjednicu, koja još govori 4 jezika i bila zamjenica glavnog tajnika NATO-a, jednostavno sposobna žena!

Avatar salaso
salaso
17:22 12.01.2015.

Kolinda, trči po pare kod ovih, i otvaraj vrata ovim šeicima, kad mogu ameri i englezi , zašto ne možemo i mi, dosta smo čamili čućeći i čekajući...

TB
Toni broo
17:28 12.01.2015.

Nadam se da će Kolinda biti bolja od Josipovića i Milanovića kada je u pitanju gospodarska diplomacija, ustvari mora biti bolja jer Josipović i ljigavac Milanović na tom polju nemaju nikakvih rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije