Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRKVA NASTAVLJA PREDSJEDNIČKU KAMPANJU

Velečasni Zlatko Sudac iz Rima poslao podršku Bandiću

sudac-novi
Zoran Grizelj
07.01.2010.
u 13:58

- Prvo priznanje Republici Hrvatskoj nije dao agnosticizam, nego katolicizam. Nema istinske pravde bez blagoslova križa Gospodina našega Isusa Krista - rekao nam je vlč. Sudac.

I velečasni Zlatko Sudac podržao je kandidaturu Milana Bandića za predsjednika Republike Hrvatske. Valu crkvene podrške Milanu Bandiću karizmatični svećenik Sudac pridružio se iz Rima, gdje trenutačno boravi.

- Prvo priznanje Republici Hrvatskoj nije dao agnosticizam, nego katolicizam. Nema istinske pravde bez blagoslova križa Gospodina našega Isusa Krista. Nema ni svjetla među ljudima bez svjetla koje prosvjetljuje svakog čovjeka, a to svjetlo jest Isus Krist. Svako carstvo koje se gradilo bez Kristova križa urušilo se samo u sebi – rekao nam je vlč. Sudac.

Uzimajući u obzir sve aspekte, pa i činjenicu da nema čovjeka bez grijeha, kao katolički svećenik, stajem na stranu onoga predsjedničkog kandidata koji vjeruje u osobu Isusa Krista. Neka križ Gospodnji blagoslovi našu domovinu, a posebno sve živuće i pokojne žrtve obrambenoga domovinskog rata – kaže Sudac, očito aludirajući na grijehe i afere koji se pripisuju Bandiću, ali je za Crkvu i takav kandidat podesniji, nego onaj koji zagovara "crvenu Hrvatsku".

Vlč. Sudac trebao se tijekom kampanje i susresti s Milanom Bandićem, ali je zbog svojih obveza morao otputovati u Rim i Vatikan. No, upravo je u Vatikanu snimio televizijsku poruku, koja će sutra biti emitirana u finalu predizborne kampanje kao otvorena podrška Milanu Bandiću.

Komentara 62

BT
bili-tartuf
17:40 07.01.2010.

Bravo Zlatko !....sve je Jasno!!

PR
Protivcenzure
14:24 07.01.2010.

lopovi se grupiraju...

RU
rudolf
15:40 07.01.2010.

HRISTOS SE RODI!čestit božić Dušku Ljuštini budućem predstojniku ureda predsjednika Bandića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije