Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mesić: Bandić laže; Bandić: Mesić je malo ostario, pa je zaboravio

mesić
Goran Stanzl/PIXSELL
Autori: mš/VLM, jp
29.12.2009.
u 15:12

- Meni je žao što taj gospodin laže. Prije svega kaže da je dva puta sudjelovao u mojoj kampanji, što nije istina - rekao je Mesić i objasnio da je u prvoj kampanji SDP bio protiv njega.

Žao mi je što gospodin Bandić laže. Nije sudjelovao u mojoj prvoj kampanji, jer je tada SDP podržavao Dražena Budišu, a u drugoj je sudjelovao kao predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a – komentirao je predsjednik Stjepan Mesić napad Milana Bandića.

Ponovio je da je njegov financijski izvještaj o kampanji prošao i nezavisnu reviziju te da je dostupan na internetu i to “ne na engleskom nego na hrvatskom pa ga i Bandić može pročitati”.

– Ne znam zašto se Bandić ljuti, ja mu samo pomažem u kampanji, jer najbolje znam koliko je važno imati transparentnu kampanju. Imao sam velikih teškoća zbog Hrvoja Petrača, koji nije niti jednom kunom sudjelovao u financiranju moje predsjedničke kampanje.

Dva mandata sam morao objašnjavati da to nije istina – rekao je predsjednik Mesić. On ne vjeruje da su Ivo Josipović i Bandić na daljinskim upravljačima, ali ako jesu, neka ih oni koji ih drže što prije isključe. No, isto je tako uvjeren da bi Sanaderu bilo draže da pobijedi Bandić.

Bandić uzvraća Mesiću
Predsjednički kandidat Milan Bandić uzvratio je predsjedniku Stjepanu Mesiću zbog toga što je rekao da Bandić laže kada tvrdi da je sudjelovao u njegovoj prvoj kampanji.

 – Mesić je malo ostario pa je zaboravio, ali ja mu opraštam. Mesić bi se mogao dostojanstvenije i poštenije oprostiti od svoje funkcije. Kada bih samo brojio koliko me puta dnevno zvao u posljednjih deset godina kao zagrebačkog gradonačelnika, ja bih mogao pričati jedno osamnaest dana – izjavio je Milan Bandić na Hrvatskom radiju. Na Mesićevu tvrdnju kako je svima jasno da ga podupire Ivo Sanader, Bandić je rekao da je on kandidat običnoga hrvatskog čovjeka. 

Komentara 303

OB
-obrisani-
20:04 29.12.2009.

ne treba mi jedan Bandić da bihznao kako mesić laže.

OB
-obrisani-
23:58 29.12.2009.

Ja sam Hrvatina nad Hrvatinama za sve vas lažne desničare i ljubitelje staljinista generalissimusa! ......................................................................................... DŠ Ti si govno!

VI
vitaszorcms
18:23 29.12.2009.

Mesić i Bandić,dva tumora na hrvatskom tkivu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije