Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Start-up akademija

U sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) održani edukativni seminari!

Postani/ostani poduzetnik (POP)
Foto: PR FOTO
1/3
20.05.2016.
u 09:25

Od 16. do 19. svibnja 2016. godine u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) održana je četvrta, zadnja po redu Start-up akademija.

Kroz četiri ciklusa u travnju i svibnju 2016. godine, a u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) održani su edukativni seminari na kojima su sudjelovali i pobjednici studentskog Business Plan natjecanja.

Cilj info edukativnih seminara bio je pružiti polaznicima potrebna poduzetnička znanja s fokusom na SME resilience vještine. Kroz program, polaznici se upoznati sa spektrom tema važnih za uspješno vođenje poduzeća. Predavači su bili stručnjaci iz Razvojne agencije Zagreb, Grada Zagreba, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL). Ukupna vrijednost projekta iznosi 242 196,58 kn od čega je iznos EU potpore 218 865,26 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije