Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKT: POSTANI/OSTANI PODUZETNIK (POP)

Timovi studentskog natjecanja projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) razvijaju svoje poduzetničke ideje!

Postani/ostani poduzetnik (POP)
Foto: PR FOTO
1/2
26.02.2016.
u 16:39

Prijave na studentsko Business Plan natjecanje projekta Postani/ostani poduzetnik su završene te je od preko 100 prijava odabrano 25 timova koji nastavljaju s natjecanjem.

Odabrani timovi, uz mentorsku podršku, na radionicama su svoje poduzetničke ideje razradili i uobličili u perspektivne poslovne planove. Na završnoj konferenciji koja će se održati u ožujku 2016. od razvijenih poslovnih planova odabrat će se pobjednici natjecanja, njih 5. Najbolji timovi kao nagradu dobiti će naprednu edukaciju za stjecanje poduzetničkih vještina. Edukaciju će provoditi stručnjaci iz Razvojne agencije Zagreb, Ekonomskog fakulteta i SEECEL-a. Također, najbolji tim će dobiti i mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Razvojne agencije Zagreb koja uključuje radni prostor te usluge poslovnog savjetovanja, mentorstva, umrežavanja i edukacije u periodu od 6 mjeseci.

Veliki interes studenata za sudjelovanjem na natjecanju dokaz je koliko se inovativnih i kreativnih poduzetničkih ideja krije u mladim ljudima. Sigurni smo da će odabrani studenti kao budući poduzetnici jednog dana biti u prilici stvarati nove poduzetničke trendove, a na njihovom poduzetničkom putu podršku će im pružiti Razvojna agencija Zagreb.

Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet u suradnji sa SEECEL-om.

Foto: PR FOTO

Cilj projekta je uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreb kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start-up poduzetništva te učenja za isto.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 242 196,58 kn od čega je iznos EU potpore 218 865,26 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije