Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMATE IDEJU? - PRIJAVITE SE!

Startup Factory Zagreb - program koji potiče razvoj pametnih gradskih rješenja

Zagreb
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
22.07.2016.
u 15:30

Ako ste student, poduzetnik ili jednostavno imate briljantnu ideju s potencijalom razvoja Smart city turizma prijavite se, predstavite svoju ideju te tako osigurajte pomoć koja vas vodi u perspektivnu poduzetničku budućnost

Razvojna agencija Zagreb u suradnji s vodećim ICT kompanijama u zemlji - Hrvatskim Telekom-om, IBM-om i tvrtkom SmartIS pokreće Startup Factory Zagreb – prvi no equity predakceleracijski program u Hrvatskoj.

Ovaj jedinstven program uz novčani fond od 750.000 kuna bespovratnih sredstava osigurava i tehničku, infrastrukturnu, mentorsku i promocijsku pomoć namijenjenu razvojnim timovima i startup-ovima.

Uz spomenute partnere, podršku programu pružaju i Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba, Prague Startup Centre, Lean Startup Croatia, eSTUDENT i Spin City.

Nakon što je u prosincu prošle godine, u konkurenciji 20 gradova, Zagreb proglašen najboljom adventskom destinacijom, nastavlja se s razvojem turističke ponude grada i pametnih gradskih tehnoloških rješenja.

Zagreb ima za cilj postati smart city turistička destinacija, a Startup Factory Zagreb predstavlja stimulativnu odskočnu dasku razvoju novih i inovativnih rješenja.

Ako ste student, poduzetnik ili jednostavno imate briljantnu ideju s potencijalom razvoja Smart city turizma prijavite se, predstavite svoju ideju te tako osigurajte novčana sredstva, tehnološku, mentorsku i promocijsku pomoć koja vas vodi u perspektivnu poduzetničku budućnost.

U program Startup Factory Zagreb možete se uključiti na dva načina.

Prvi način je prijavom na business hackathon na kojem će se koristiti IBM Design Thinking metodologija i Bluemix (platforma za izradu aplikacija).

Drugi način ulaska u program je putem Javnog natječaja.

Prijave se zaprimaju do 5. rujna 2016. Obrasci za prijavu su dostupni na linku http://startupfactory.tehnopark.hr (Dovoljno je da kliknite na link te dalje samo pratite upute za prijavu sadržane u obrascu!).

Za 5 do 10 razvojnih timova ili startup tvrtki koji se kvalificiraju za ulazak u program osigurano je do 150.000 kuna bespovratnih sredstava po timu kao i infrastrukturna, konzultantska podrška, edukacija i mentorstvo.

>> “Mozgaju” kako hranu iz tvornice dovesti na stol hotelskom gostu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije