Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet

Zanima vas kako brendirati poljoprivredne proizvode?

Poslovni uzlet
Poslovni.hr
18.01.2016.
u 14:11

Poslovni uzlet nastavlja s besplatnim predavanjima i edukacijama za sve zainteresirane, a ovogodišnje svečano otvorenje održat će se u Koprivnici 22. siječnja pod nazivom Agro uzlet grada Koprivnice. Projekt se realizira u suradnji s Gradom Koprivnicom i Koprivničko – križevačkom županijom u sklopu organizacije Poslovnog dnevnika, a izvodit će se u obliku zanimljivih informativnih predavanja namijenjenih prvenstveno poljoprivrednicima, ali i svima s interesom u navedenom području.

Kroz tri zanimljiva predavanja sudionici će se imati priliku detaljnije educirati o korisnim temama nužnim za opstanak na tržištu, kroz koje će naučiti sve o zadružnim proizvodima i brendiranju te marketingu i zaštiti poljoprivrednih proizvoda, dok će agro edukacije voditi iskusni stručnjaci s navedenih područja. Svoju prijavu na edukacije možete osigurati ovdje.

Pohađanjem predavanja "Zadružni proizvodi i brendiranje hrvatskog proizvoda" polaznici će biti informirani o projektu Hrvatski zadružni proizvod o kojemu će izlagati Ilda Stanojević, ravnateljica Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo i Danijela Grizelj, savjetnica za odnose s javnošću Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo. Poljoprivrednici imaju jedinstvenu priliku educirati se o projektu po kojemu će svi autohtoni i izvorno hrvatski zadružni proizvodi nositi licenciranu oznaku COOP.

U sklopu Agro uzleta biti će organizirane i dvije edukacije Marije Cerjak, stručnjakinje za marketing u poljoprivredi s Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Na predavanju "Poljoprivredni marketing" poljoprivrednici će imati priliku usvojiti vještine s kojima će s lakoćom poboljšati prodaju vlastitih proizvoda te unaprijediti svoje znanje iz marketinga usmjerenog specifično na agrarne grane. Uz primjere iz poljoprivredne prakse, obrađivat će se i razne marketinške strategije, analize okruženja, a sudionike će se uputiti na efektivne načine odabira ciljnog tržišta.

"Zaštita poljoprivrednih proizvoda" drugo je predavanje Marije Cerjak, utemeljeno na načinima i savjetima za povećanje konkurentnosti poljoprivredno-prehrambenih proizvoda putem korištenja oznaka kvalitete. Razrađivati će se više vrsta oznaka s fokusom usmjerenim posebno na zakonom definirane zemljopisne oznake sa svim njihovim prednostima i nedostacima.

Ukoliko želite naučiti više o tržišnim trendovima, označavanju i zaštiti svojih proizvoda te osnovnim vidovima marketinga putem kojih možete iznimno unaprijediti svoje poslovanje, rezervirajte već danas svoje mjesto putem online prijave. Nakon edukacija bit će organiziran i besplatan ručak za sve polaznike edukacija.

Navedene edukacije organizirane su u sklopu Poslovnog uzleta, strateškog projekta s ciljem unaprjeđenja efikasnosti poslovanja malih i srednjih poduzetnika kako bi postali konkurentniji na domaćem i na taj način osigurali svoje mjesto i na inozemnom tržištu. Predavanja vode pomno izabrani profesionalci s ciljem informiranja poduzetnika i obrtnika o najnovijim trendovima i olakšavanja svakodnevnog poslovanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije