Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naučite ono što vaša konkurencija već zna

U besplatnim edukacijama otkrivamo tajne uspješnog poslovanja

Registrirajte se na portalu Poslovni.hr i besplatno educirajte
Shutterstock
18.04.2014.
u 10:20

Registrirajte se na portalu Poslovni.hr, educirajte i budite bolji od drugih.

U sklopu projekta Poslovni uzlet, donosimo vam besplatne online edukacije pomoću kojih ćete saznati sve što vas zanima o osnovama uspješnog poslovanja. Sve su edukacije dostupne isključivo malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima kako bi vam omogućili uspješan daljni razvoj i snalaženje na konkurentnom tržištu.

Pregledom edukacija saznat ćete koje je pravo značenje intervjua za posao, kako kreirati prodajnu cijenu koja će privući kupce ili pak kako oglašavati svoj proizvod na internetu. Također ćemo vam pomoći razviti vaše pregovaračke vještine, podučiti vas izradi izvještaja koje će impresionirati vašeg šefa, a saznat ćete i koje ste uobičajene pogreške napravili prilikom pokretanja vašeg biznisa.

Kako bi dobili pristup svim ovim edukacijama potrebno je samo proći besplatnu registraciju na stranici Poslovnog dnevnika. U specijalu Online edukacija za poduzetnike donosimo na desetke vrijednih prezentacija, video-predavanja i online-edukacija koje će vam sigurno pomoći da unaprijedite svoje poslovanje i možda doznate ono što je vaša konkurencija već odavno savladala.

Registrirati se možete ovdje, a nakon što kroz formular dokažete da ste mali ili srednji poduzetnik, ostvarujete pristup korisnim materijalima koje možete besplatno preuzeti (downloadati). Poslovni dnevnik je u suradnji sa svojim partnerima u projektu Poslovni uzlet osim edukativnih materijala čitateljima koji se registriraju na specijal osigurao i vrijedne nagrade. Registrirajte se ovdje, educirajte i budite bolji od drugih.

 

Komentara 1

LA
Landian
09:18 23.04.2014.

S obzirom da 9 od 10 start-up-a propadne vrlo brzo nakon osnivanja, ne bi li ovakvu edukaciju trebalo omogućiti svima koji žele pokrenuti nekakav biznis (to je danas gotovo jedini način da se čivjek zaposli)? Da ljudi koji žele raditi sami za sebe usvoje znanja i vještine koje će im biti neophodna u probijanju na tržištu? Ako prvo moraju osnovati tvrtku, a tek onda se educirati, već su u samom startu u ogromnom zaostatku i šansa za uspjeh im je minimalna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije