Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavite se na besplatne edukacije!

Saznajte kako vam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove

Poslovni uzlet
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.04.2016.
u 08:00

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na edukacije koje će se održati u Velikoj Gorici 6.svibnja 2016. godine. Poslovni uzlet u organizaciji Poslovnog dnevnika i gradova domaćina nastavlja s organizacijom besplatnih edukacija diljem hrvatske za usavršavanje poslovnih vještina.

Na besplatnim edukacijama u Velikoj Gorici svi polaznici će saznati kako se uspješno prilagoditi novim izazovima, kako si olakšati poslovanje korištenjem novih tehnologija i kako pametno koristiti bankarske proizvode.

Ukoliko vas zanima kako prodati svoj proizvod i inovacije za start up-ove ili kako istaknuti poslovanje iz mnoštva i pažljivo osmisliti brend strategiju i jedinstven identitet rezervirajte svoje mjesto već danas putem online prijave.

Svi prisutni poduzetnici i obrtnici će imati priliku dobiti najnovije informacije iz poslovnog svijeta i i proširiti svoju mrežu kontakata.

Poslovni uzlet održava se s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te promicanju razvoja domaćeg gospodarstva. U posljednje tri godine preko 7000 poduzetnika posjetilo je edukativne sadržaje, a uz znaje polaznici su stekli i brojna poznanstva.

Više o manifestaciji Poslovni uzlet grada Velike Gorice pročitajte ovdje.

Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije