Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet grada Jastrebarskog

Prijavite se na besplatne poslovne edukacije - 4. lipnja u Jastebarskom

edukacije
Foto: Fotolia
18.05.2016.
u 08:30

„Poslovni uzlet grada Jastrebarskog“ održat će se 4. lipnja 2016. u Glazbenoj školi, Zrinsko Frankopanska 13

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Jastrebarskim organizira besplatne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe zainteresirane za usavršavanje svojih poslovnih, menadžerskih i marketinških kompetencija te one koji se žele informirati o mogućnostima unaprjeđenja poslovanja, upravljanja i konkurentnosti u poslovnom svijetu.

Polaznike će renomirani stručnjaci opskrbiti informacijama, novostima i savjetima primjenjivim u bankarskom sustavu, menadžmentu, marketinškom i strateškom razvoju, a ujedno će saznati više o razlici između prodaje i marketinga i govoru tijela u prodaji koja uvijek ''govori'' istinu. Uz specifikaciju koraka koje vode povoljnom kreiranju vrhunske marketinške i brend strategije, polaznici će usvojiti i temeljne upravljačke vještine prezentirane na konkretnim realnim slučajevima.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti online prijavu ovdje kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Jastrebarskog pozdravit će i gradonačelnik Zvonimir Novosel, te župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Poslovni uzlet projekt je koji je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika, a manifestira se u obliku edukacija, predavanja, interaktivnih radionica i panel diskusija.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Pozivamo Vas da čim prije pregledate raspored edukacija i osigurate svoje mjesto na predavanjima koje vam mogu pomoći u poslovanju.

Više o Poslovnom uzletu grada Jastrebarskog saznajte ovdje.

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije